Callum Hudson-Odoi, jucătorul celor de la Chelsea, a fost arestat duminică dimineața la ora 4.00 după ce a încălcat regulile de izolare la domiciliu și a avut un conflict cu o femeie.
Colegii de la versiunea britanică a Eurosport scriu că Hudson-Odoi a fost vizitat de poliție după ce femeia cu care a fost a sunat la urgențe. De asemenea, ea a chemat și o ambulanță.
Ambulanța a mers și la casa jucătorului, iar femeia a fost dusă la spital. Poliția nu a oferit prea multe informații cu privire la incident, însă a confirmat că bărbatul arestat rămâne în custodia lor pentru moment.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI

S-a vindecat de COVID-19

Callum Hudson-Odoi a fost primul jucător din Premier League testat pozitiv cu coronavirus. La doar câteva zile după ce Mikel Arteta a fost testat pozitiv, Chelsea a anunțat vestea că și Hudson-Odoi este infectat.
Din fericire, jucătorul nu a avut de suferit de pe urma infecției și, la doar 11 zile distanță, Hudson-Odoi a ieșit negativ la testele pentru COVID-19, fiind vindecat complet.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arteta, lăudat după victoria lui Arsenal: "Poate fi următorul Arsene Wenger!"
IERI LA 04:35
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55