Callum Hudson-Odoi, jucătorul celor de la Chelsea, a fost arestat duminică dimineața la ora 4.00 după ce a încălcat regulile de izolare la domiciliu și a avut un conflict cu o femeie.
Colegii de la versiunea britanică a Eurosport scriu că Hudson-Odoi a fost vizitat de poliție după ce femeia cu care a fost a sunat la urgențe. De asemenea, ea a chemat și o ambulanță.
Ambulanța a mers și la casa jucătorului, iar femeia a fost dusă la spital. Poliția nu a oferit prea multe informații cu privire la incident, însă a confirmat că bărbatul arestat rămâne în custodia lor pentru moment.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
ACUM 13 ORE

S-a vindecat de COVID-19

Callum Hudson-Odoi a fost primul jucător din Premier League testat pozitiv cu coronavirus. La doar câteva zile după ce Mikel Arteta a fost testat pozitiv, Chelsea a anunțat vestea că și Hudson-Odoi este infectat.
Din fericire, jucătorul nu a avut de suferit de pe urma infecției și, la doar 11 zile distanță, Hudson-Odoi a ieșit negativ la testele pentru COVID-19, fiind vindecat complet.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16
Premier League
Erik ten Hag, încântat de un jucător de la United după victoria cu Arsenal: "Va fi o amenințare"
04/09/2022 LA 19:43