Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hudson-Odoi, primul jucător din Anglia refăcut complet, după ce a fost depistat cu Covid-19

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/03/2020 la 14:51 GMT+2

Callum Hudson-Odoi (19 ani) este unul dintre jucătorii din fotbalul englez care au fost testați pozitiv cu Covid-19.

Callum Hudson-Odoi (FC Chelsea)

Credit imagine: Getty Images

Vestea i-a pus în alertă pe oficialii lui Chelsea, dar și pe celelalte cluburi din Premier League. Între timp, fotbalul a fost suspendat cel puțin până la finalul lunii aprilie, iar jucătorii se antrenează la domiciliu, respectând programul impus de cluburi.
Hudson-Odoi, unul dintre jucătorii depistați cu coronavirus, este complet refăcut și se antrenează din greu acasă, la fel ca restul echipei. Anunțul a fost făcut de oficialii lui Chelsea, pe site-ul clubului.
"Suntem încântați să vă anunțăm că Hudson-Odoi se simte bine și că a revenit la forma sa normală, ca urmare a perioadei de auto-izolare în care s-a aflat după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. În prezent, tânărul atacant se pregătește din greu acasă pentru a se menține din punct de vedere fizic, la fel ca întregul lot al lui Chelsea.", se arată în comunicat.

Chelsea, în auto-izolare la domiciliu

În urmă cu o săptămână, Frank Lampard a oferit câteva detalii referitoare la starea de sănătate a lui Callum Hudson-Odoi.
"Mă bucur să spun că Hudson-Odoi se simte mai bine. A făcut un progres extraordinar și este aproape să-și revină complet. Este o veste foarte bună pe care o așteptam.", a spus Lampard pe site-ul oficial al lui Chelsea.
"Callum Hudson-Odoi a fost depistat pozitiv pentru coronavirus în această seară. Cei care au fost în contact cu el în clădirea echipei mari se vor auto-izola acum conform regulilor guvernului. Este vorba de întreg lotul echipei masculine mari, antrenorii și mai mulți membri din staff.", au informat oficialii lui Chelsea în urmă cu 2 săptămâni, imediat după ce Hudson-Odoi a fost depistat cu Covid-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo