Antrenorul Angliei, Gareth Southgate, nu îl va lua în considerare pe Sterling pentru meciul de joi de pe Wembley după ce atacantul lui Manchester City a fost implicat într-o altercație cu Joe Gomez la antrenamentele naționalei de luni – o continuare a unui conflict care a început în victoria lui Liverpool în fața lui Manchester City de pe Anfield de duminică, scor 3-1.
Mijlocașul lui Chelsea, Callum Hudson-Odoi, cel care l-ar putea înlocui pe Sterling, este convins de importanța lui Sterling pentru Anglia.
”Cineva ca Raheem este un idol pentru mine. Poziția pe care joacă și face pentru club și țară, este un lucru uimitor și ceva ce voi încerca să fac și eu”, a declarat el.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
”Este un sentiment uimitor să ai pe cineva ca el pe lângă tine. Continui să învăț de la el”, a adăugat Hudson-Odoi.
”Raheem e un tip foarte bun, cu o atitudine pozitivă și mereu îi încurajează pe ceilalți. Când am venit prima oară, nu mă așteptam să fie așa. Când cineva te primește așa, vorbește cu tine și îți dă mereu sfaturi, te simți binevenit”, a declarat el.
Hudson-Odoi îl vede pe Sterling ca fiind un lider printre colegii săi, mai ales prin prisma luptei sale cu rasismul în fotbal.
”El este un lider important în echipă pentru că este un jucător de top, joacă mereu atât la club cât și la națională, lucrează din greu și înscrie multe goluri”, a precizat Hudson-Odoi.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11