Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

I-a ajuns lui Lampard? Loftus-Cheek, titular în partida cu Brighton, va pleca aproape sigur

Cristian Mihală

Actualizat 15/09/2020 la 16:24 GMT+3

Ruben Loftus-Cheek va fi următorul jucător care pleacă de la Chelsea în această vară. Frank Lampard nu a avut cum să fie mulțumit de prestația mijlocașului în partida cu Brighton și foarte probabil îl va ceda. Cel puțin asta e varianta lansată de specialistul Sky Sports, Gary Neville.

Frank Lampard nu pare dispus să îi mai ofere credit lui Loftus-Cheek

Credit imagine: Getty Images

Profitând de multiplele absențe din lot, Loftus-Cheek a avut ocazia să îi arate lui Lampard că merită să continue și în acest sezon pe Stamford Bridge, fiind folosit din primul minut al partidei de la Brighton.
Prestația sa a fost modestă, iar Gary Neville crede că aceasta a fost ultima reprezentație a englezului de 24 de ani în tricoul londonezilor. Dincolo de faptul că nu a dat randmanetul scontat și că staff-ul tehnic are o mulțime de variante mai bune la mijloc, Chelsea trebuie să își rezolve și problemele legate de fair-play-ul financiar. Abramovich a cheltuit enorm în această vară, aducând pe sume uriașe fotbaliști precum Havertz, Werner, Chilwell sau Ziyech. E nevoie de o echilibrare a bugetului, mai ales că "albaștrii" vor să mai aducă un portar, iar cota lui Loftus-Cheek e încă una foarte bună. În consecință, nu există altă alternativă decât transferul lui definitiv, probabil la o altă echipă din Premier League.
"Cred că lui Loftus-Cheek i-a fost dată o ultimă șansă la Chelsea. Cred că evoluția lui a fost dezamăgitoare. Nu cred că are de ce să se plângă, Lampard i-a dat destule șanse, i-a oferit prilejul să arate că merită să joace. Cred că a sosit timpul ca Chelsea să accepte o ofertă de 25 de milioane de lire, cât se vehiculează că ar fi cota lui", a spus Gary Neville pentru Sky Sports.

Loftus-Cheek, fără mentalitate de echipe mari?

În stagiunea 2017-2018, mijlocașul englez a fost împrumutat de Chelsea la Palace, iar evoluțiile sale au impresionat.
Ca atare, revenirea din 2019 pe Stamford Bridge a fost așteptată cu mult interes de specialiști, nu puțini anticipând că va deveni un punct fix în formația lui Chelsea. Nu s-a întâmplat așa, deși fiecare antrenor i-a acordat șanse. Loftus-Cheek nu a profitat de ele, iar acest lucru poate să arate că mijlocașul nu evoluează foarte bine când e sub presiune, la o formație de prim plan.
"Când evolua la Crystal Palace, îți spuneai "ce jucător e Loftus-Cheek". S-a întors la Chelsea și am înțeles că spunea că nu dă randament pentru că nu i se oferă șanse. I s-au oferit, dar nu a profitat de ele. Luni seară a avut șansa lui, nu a fructificat-o", a mai spus legenda lui United.
Pentru Chelsea urmează marele derby cu Liverpool, duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo