Profitând de multiplele absențe din lot, Loftus-Cheek a avut ocazia să îi arate lui Lampard că merită să continue și în acest sezon pe Stamford Bridge, fiind folosit din primul minut al partidei de la Brighton.
Prestația sa a fost modestă, iar Gary Neville crede că aceasta a fost ultima reprezentație a englezului de 24 de ani în tricoul londonezilor. Dincolo de faptul că nu a dat randmanetul scontat și că staff-ul tehnic are o mulțime de variante mai bune la mijloc, Chelsea trebuie să își rezolve și problemele legate de fair-play-ul financiar. Abramovich a cheltuit enorm în această vară, aducând pe sume uriașe fotbaliști precum Havertz, Werner, Chilwell sau Ziyech. E nevoie de o echilibrare a bugetului, mai ales că "albaștrii" vor să mai aducă un portar, iar cota lui Loftus-Cheek e încă una foarte bună. În consecință, nu există altă alternativă decât transferul lui definitiv, probabil la o altă echipă din Premier League.
"Cred că lui Loftus-Cheek i-a fost dată o ultimă șansă la Chelsea. Cred că evoluția lui a fost dezamăgitoare. Nu cred că are de ce să se plângă, Lampard i-a dat destule șanse, i-a oferit prilejul să arate că merită să joace. Cred că a sosit timpul ca Chelsea să accepte o ofertă de 25 de milioane de lire, cât se vehiculează că ar fi cota lui", a spus Gary Neville pentru Sky Sports.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11

Loftus-Cheek, fără mentalitate de echipe mari?

În stagiunea 2017-2018, mijlocașul englez a fost împrumutat de Chelsea la Palace, iar evoluțiile sale au impresionat.
Ca atare, revenirea din 2019 pe Stamford Bridge a fost așteptată cu mult interes de specialiști, nu puțini anticipând că va deveni un punct fix în formația lui Chelsea. Nu s-a întâmplat așa, deși fiecare antrenor i-a acordat șanse. Loftus-Cheek nu a profitat de ele, iar acest lucru poate să arate că mijlocașul nu evoluează foarte bine când e sub presiune, la o formație de prim plan.
"Când evolua la Crystal Palace, îți spuneai "ce jucător e Loftus-Cheek". S-a întors la Chelsea și am înțeles că spunea că nu dă randament pentru că nu i se oferă șanse. I s-au oferit, dar nu a profitat de ele. Luni seară a avut șansa lui, nu a fructificat-o", a mai spus legenda lui United.
Pentru Chelsea urmează marele derby cu Liverpool, duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
03/12/2021 LA 10:55
Premier League
Cum poate rămâne Ianis Hagi fără antrenor la Rangers! Unde este dorit Steven Gerrard
09/11/2021 LA 11:40