Jose Mourinho este recunoscut pentru metodele mai puțin convenționale prin care reușește să blocheze adversara. Unul dintre jucătorii cu care Mourinho s-a înțeles perfect din acest punct de vedere a fost Ander Herrera.
Fostul jucător de la Man United, în prezent la Paris Saint-Germain, a admis că tactica lui Mourinho a fost pe placut său în perioada petrecută împreună în Premier League.

Cum l-a blocat pe Hazard

Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Eden Herrera a vorbit într-un interviu pentru Athletic despre cum l-a marcat om la om pe Hazard într-o victorie cu 2-0 a lui United în fața lui Chelsea în 2017. Herrera nu doar că l-a anihilat pe Hazard, dar a și reușit să marcheze un gol și să dea o pasă decisivă.
Eu și cu Jose știam amândoi că Eden era cel mai bun jucător din Premier League la acel moment, de departe. Așa că, dacă voiam să câștigăm partida, trebuia să facem astfel încât el să nu atingă mingea, sau cât mai puțin era posibil. Cu asta am fost de acord
I-am spus: <<Jose, sunt pregătit dacă ai nevoie să fac marcaj om la om la el, îl voi urmări oriunde. Dacă vrea să meargă la toaletă voi merge cu el pentru că avem nevoie de victorie>>. Cel mai important lucru în fotbal este ca echipa mea să câștige, atunci pot să dorm fericit. Nu contează ce trebuie făcut, atâta timp cât respecți regulile și nu faci nimic ilegal
Cu o lună mai devreme, Herrera a avut un meci total diferit contra lui Hazard, însă lecția de la acea înfrângere l-a ajutat mult. "Am jucat foarte bine (la acea înfrângere). Am pierdut cu 1-0 dar am controlat jocul. Hazard nu a jucat prea bine în acea zi. A fost o decizie ciudată a arbitrului, m-a eliminat după un fault la mijlocul terenului. Nu a fost nici măcar o intrare violentă. A fost un fault normal, cum au loc 25 în fiecare meci. Dar am știut după acea partidă că am făcut ceva bine și că vom vedea rezultatul mai târziu".

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ligue 1
PSG, fără Messi și Neymar, victorie la scor cu Clermont. Cum a fost suprins argentinianul în tribune
11/09/2021 LA 18:05
Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05