Jose Mourinho este recunoscut pentru metodele mai puțin convenționale prin care reușește să blocheze adversara. Unul dintre jucătorii cu care Mourinho s-a înțeles perfect din acest punct de vedere a fost Ander Herrera.
Fostul jucător de la Man United, în prezent la Paris Saint-Germain, a admis că tactica lui Mourinho a fost pe placut său în perioada petrecută împreună în Premier League.

Cum l-a blocat pe Hazard

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Eden Herrera a vorbit într-un interviu pentru Athletic despre cum l-a marcat om la om pe Hazard într-o victorie cu 2-0 a lui United în fața lui Chelsea în 2017. Herrera nu doar că l-a anihilat pe Hazard, dar a și reușit să marcheze un gol și să dea o pasă decisivă.
Eu și cu Jose știam amândoi că Eden era cel mai bun jucător din Premier League la acel moment, de departe. Așa că, dacă voiam să câștigăm partida, trebuia să facem astfel încât el să nu atingă mingea, sau cât mai puțin era posibil. Cu asta am fost de acord
I-am spus: <<Jose, sunt pregătit dacă ai nevoie să fac marcaj om la om la el, îl voi urmări oriunde. Dacă vrea să meargă la toaletă voi merge cu el pentru că avem nevoie de victorie>>. Cel mai important lucru în fotbal este ca echipa mea să câștige, atunci pot să dorm fericit. Nu contează ce trebuie făcut, atâta timp cât respecți regulile și nu faci nimic ilegal
Cu o lună mai devreme, Herrera a avut un meci total diferit contra lui Hazard, însă lecția de la acea înfrângere l-a ajutat mult. "Am jucat foarte bine (la acea înfrângere). Am pierdut cu 1-0 dar am controlat jocul. Hazard nu a jucat prea bine în acea zi. A fost o decizie ciudată a arbitrului, m-a eliminat după un fault la mijlocul terenului. Nu a fost nici măcar o intrare violentă. A fost un fault normal, cum au loc 25 în fiecare meci. Dar am știut după acea partidă că am făcut ceva bine și că vom vedea rezultatul mai târziu".

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11