În iarnă, după accidentarea lui Rashford, United a intrat în criză de timp pentru găsirea unui atacant. A optat pentru împrumutul lui Ighalo, fotbalist cu o vastă experienţă în Premier League. Şi oficialii de pe Old Trafford nu au dat greş: în cele 8 apariții pentru Manchester United, Ighalo a avut evoluții excelente, reușind să înscrie de 4 ori. Acum, "diavolii" au vrut un transfer definitiv, dar s-au lovit de suma foarte mare, dar şi de dorinţa vârfului de a reveni în China.

Ighalo, salariu de 28 de milioane de euro/an

Conform The Times, Shaghai Shenhua a cerut 25 de milioane de euro pentru o mutare definitivă, sumă considerată prea mare de englezi. În plus, nici Ighalo nu vrea să rămână în Anglia, după ce asiaticii i-au promis un nou contract, valabil până în 2023. Conform acestuia, atacantul nigerian ar urma să câştige o sumă incredibilă: 28 de milioane de euro/an. Astfel, până la finalul angajamentului, lui Ighalo ar urma să îi intre în conturi 84 de milioane de euro.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 19 MINUTE
Cu 400.000 de euro/săptămână, vârful va intra între cei mai bine 5 plătiţi jucători de fotbal din lume. Doar Messi, Neymar și Cristiano Ronaldo primesc în prezent un salariu mai mare de 28 de milioane de euro/an.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, propus în vară la echipa pentru care este un adevărat coșmar! Dezvăluirea presei iberice
ACUM 14 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, uriaș și în afara terenului! Gest emoționant pentru un fotbalist aflat în comă
ACUM 15 ORE