Contractul lui Kun Aguero cu Manchester City expiră la finele acestui sezon și după toate probabilitățile clubul de pe Etihad nu îi va face argentinianului o ofertă de prelungire și îi caută deja înlocuitor. Motivul principal este starea fizică a atacantului, care a fost mai mult accidentat în ultima vreme, iar pretențiile sale financiare sunt ridicate.
Kun Aguero a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să își încheie cariera la clubul său de suflet, Independiente Buenos Aires, dar consideră că mai are de jucat câteva sezoane în ligile de top ale Europei.

Aguero, în discuții cu Barcelona, PSG, Juventus și Inter

Premier League
Pep Guardiola a comentat posibila plecare a lui Sterling de la City! Mesajul sugestiv al ibericului
ACUM 9 ORE
În aceste condiții, cel mai bun marcator din istoria "cetățenilor" este liber să poarte discuții cu alte lucruri și are de unde alege. Potrivit The Mirror, Barcelona, PSG, Juventus și Inter și-au manifestat interesul pentru Aguero și i-au contactat deja pe reprezentanții fotbalistului în acest sens.
Deocamdată discuțiile au fost doar preliminare, neexistând nicio ofertă concretă din partea vreunui club, dar este cert că va fi o adevărată licitația pentru semnătura lui Aguero.
Evident, factorul financiar va conta în bună măsură, iar aici PSG este de departe clubul cel mai avantajat. Aguero câștigă la City 260.000 de £ pe săptămână, sumă pe care parizienii și-ar putea-o permite, chiar dacă și bugetul acetora a fost afectat de pandemie.
Viitorul lui Messi poate fi strâns legat de cel al lui Aguero, știindu-se că cei doi sunt foarte buni prieteni. În cazul în care Messi va continua la Barcelona e posibil ca și Aguero să se alăture catalanilor. În același timp, Messi ar putea merge la PSG, deci Aguero l-ar putea urma și la vicecampioana Europei.
Kun Aguero a ajuns în 2011 la Manchester City, iar în cele 10 sezoane petrecute pe Etihad a marcat 256 de goluri în toate competițiile. În acest sezon însă, cifrele lui Aguero sunt îngrijorătoare, el jucând numai de 9 ori și reușind 2 goluri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Un star de la Manchester City vrea să plece de pe Etihad: "Mi-ar plăcea să joc într-o altă țară"
ACUM 12 ORE
Bundesliga
Robert Lewandowski s-a supărat pe șefii lui Bayern și vrea să plece! Unde este dorit atacantul
ACUM 13 ORE