Toți jucătorii și membrii staff-ului de la Manchester City au efectuat o serie de teste pentru coronavirus înainte de startul în noul sezon din Premier League, iar mijlocașul Ilkay Gundogan a fost declarat pozitiv.
Potrivit presei engleze, clubul de pe Etihad a confirmat deja această informație și a anunțat că jucătorul a intrat în autoizolare pentru o perioadă de 10 zile, așa cum prevede protocolul medical adoptat de Premier League și guvernul britanic.
"Manchester City poate confirmă că Ilkay Gundogan a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19. Ilkay va petrece o perioadă de 10 zile în autoizolare, conform procedurilor aprobate de Premier League și Guvernul Regatului Unit privind carantina. Toată lumea de la club îi dorește lui Ilkay o recuperare cât mai rapidă.", au scris cei de la City pe site-ul oficial.
Fotbal
Pochettino, făcut praf în conflictul cu Messi: "El nu o să uite niciodată asta! I-a rănit orgoliul!"
ACUM 2 ORE
În aceste condiții, germanul va fi indisponibil pentru cel puțin următoarele 3 meciuri ale cetățenilor: cu Wolves și Leicester în Premier League și cu Bournemouth în Cupa Ligii Angliei, la mijlocul acestei săptămâni.
Manchester City debutează în noul sezon de Premier League astăzi, împotriva lui Wolves, în deplasare. Confruntarea poate fi urmărită de la ora 22:15, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Champions League | PSG - Manchester City și AC Milan - Atletico Madrid, printre meciurile serii
ACUM 4 ORE
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 6 ORE