Într-o perioadă în care coronavirus a pus stăpânire pe cele mai multe țări din Europa, medicii sunt adevărații eroi, aceștia ducând zilnic o luptă contra-cronometru pentru salvarea vieților, expunându-se totodată la virus.
Ca atare, Van Dijk a ținut să își exprime aprecierea față de doctorii și asistentele din Marea Britanie, care sunt în prima linie a luptei contra COVID-19. Fundașul lui Liverpool a postat o imagine extrem de sugestivă, cu trei medicii mergând pe un culoar de spital, în timp ce eroi ca Superman, Spiderman, Batman, Hulk etc fac o reverență în fața lor. Imaginea e extrem de sugestivă și plină de încărcătură emoțională, astfel că peste 211.000 de oameni au apreciat inițiativa fundașului de fier al lui Klopp.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Norvegia - Olanda 1-1 | Van Dijk a împins un fan care a vrut să-l îmbrățișeze, la Oslo
02/09/2021 LA 07:48
Până în această dimineață, autoritățile au confirmat 157.000 de cazuri de coronavirus în Marea Britanie, 21.092 dintre pacienți pierzându-și viața.

Van Dijk, prețuit de Morata

Aproape să câștige "Balonul de Aur", după ce s-a clasat pe locul secund, în urma lui Messi, anul trecut, Van Dijk a fost gratulat zilele trecute de Alvaro Morata, care îl consideră cel mai puternic adversar din carieră.
Întrebat despre cei mai buni fundași împotriva cărora a jucat, Morata nu a stat pe gânduri și a făcut foarte rapid un top. În el apar doi foști coechipieri - Chiellini și Sergio Ramos -, pe care însă i-a întâlnit de foarte multe ori și din postura de adversari. Însă cel mai puternic oponent a fost Van Dijk, chiar dacă în acest sezon Atletico Madrid a trecut de Liverpool, în optimile Champions League. Olandezul lui Klopp nu are vreo carență: se poziționează perfect, înțelege excelent jocul, e rapid, și impecabil în jocul aerian. "Un munte", e concluzia lui Morata.
"Chiellini e un adversar greu, nu știu dacă face asta în mod intenționat, dar de fiecare dată când ne-am întâlnit m-a distrus. Sergio Ramos e un alt oponent de care treci cu greu, se poziționează foarte bine, dar când joci împotriva lui Van Dijk parcă te lovești de un munte. Atât de greu pare totul contra lui", a dezvăluit Morata, potrivit As.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Campionatul European UEFA
Cum arată primul 11 al starurilor care ratează Euro 2020! Echipa valorează aproape 500 de milioane
09/06/2021 LA 09:27
Premier League
Coșmarul continuă! Klopp a dezvăluit când s-ar putea întoarce pe teren Van Dijk și Joe Gomez
14/03/2021 LA 05:50