Bournemouth evoluează din acest sezon în liga a doua engleză, după ce în ultimii ani ne obișnuise cu meciurile ei spectaculoase în Premier League. Frustrarea e mare în rândul fotbaliștilor, mulți dintre ei fiind convinși că au valoarea necesară pentru a juca în cel mai puternic campionat al lumii.
Ca atare, se încearcă o promovare imediată, iar tensiunea poate fi uneori enormă, chiar dacă nu suntem încă nici măcar la jumătatea sezonului. Aseară, în victoria cu 1-0 a "cireșelor", pe teren propriu, cu Wycombe Wanderers, nervii lui Junior Stanislas au cedat. În prelungiri, după ce coechipierul său, Sam Surridge a preferat să șuteze din unghi în loc să îi paseze, mijlocașul de bandă a vrut să îi aplice o corecție chiar pe gazon. Din fericire Jefferson Lerma a intervenit la timp și nu s-a ajuns la o bătaie în adevăratul sens al cuvântului, dar imaginile au fost preluate de siteurile de sport din întreaga lume.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Stanislas și-a cerut scuze

Meciul a fost câștigat de Bournemouth grație reușitei lui Stanislas, din minutul 68, dar acesta nu a devenit eroul partidei, având în vedere ieșirea din prelungiri.
Totuși, la rece mijlocașul ofensiv a înțeles cât de mult a greșit și a ținut să își ceară scuze pentru comportamentul său.
"Opinia celor care comentează ce am făcut nu mă interesează absolut deloc. Aseară, totuși, am lăsat emoțiile și frustrarea să pună stăpânire pe mine. Pentru toți copiii care se uită la fotbal, pentru cei alături de care am crescut, pentru colegi și staff, îmi cer scuze. Încerc să fiu un bun exemplu, iar ieșirea mea e regretabilă, nu se încadrează în ceea ce îmi doresc. Am vorbit cu Sam după meci, episodul e deja istorie, avem o relație excelentă", a explicat Junior Stanislas pe contul său de Instagram.
După 19 etape din actualul sezon de Championship, Bournemouth e lider, cu 37 de puncte. "Cireșele" au de departe cel mai bun atac, cu 35 de goluri înscrise (12 peste locul 2, Norwich).
Junior Stanislas a înscris 6 goluri în actuala stagiune, golgheterul echipei fiind fostul jucător al lui Liverpool, Dominic Solanke, cu 8 goluri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52