La numai 21 de ani, Rice a devenit deja titular în primul "11" al "ciocănarilor" și a debutat la naționala Angliei. Cu toate acestea, forma tânărului mijlocaș nu a fost foarte strălucită în ultimul timp, motiv pentru care a fost "bombardat" cu critici din afara terenului.
Într-un interviu oferit pentru Sky Sports, Carragher i-a oferit un sfat, în mod indirect, lui Declan Rice: să-și schimbe poziția, din mijlocaș în fundaș:
Ca să fiu sincer, Declan îmi aduce aminte de mine însumi. Și eu am început la mijlocul terenului, însă am devenit fundaș central. Recunosc că sunt fanul lui Rice. Are în jurul său mulți oameni care îl laudă, însă există și o parte care îl critică. Acest lucru se întâmplă în cazul multor jucători tineri. Apari în peisaj, iar deodată te trezești cu multe critici. Cred că este foarte dificil să joci pentru West Ham, mai ales în ultimii ani. | Jamie Carragher.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
IERI LA 05:26

Carragher: "Rice s-ar potrivi într-o linie de 3 fundași"

În același timp, Carragher a menționat și punctele forte pe care le-a observat în jocul lui Rice, care a început ca titular toate cele 29 de partide din stagiunea curentă din Premier League:
Sunt de părere că Rice este mult mai bun cu mingea la picior decât se spune. El are această abilitate de a pasa eficient. Există multe critici pe marginea poziționării sale din teren. Dar aici vorbim despre o artă. Dacă nu te afli într-o poziție bună, coechipierii nu îți vor pasa. Totuși, dacă va juca pe postul de fundaș central, va avea o viziune mult mai clară, totul va fi în fața lui. Acesta este motivul pentru care n-am fost un mijlocaș bun, pentru că nu aveam o viziune clară în linia mediană. Cred că Rice s-ar potrivi excelent într-o linie de 3 fundași. | Jamie Carragher
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
IERI LA 04:52
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
17/05/2022 LA 08:22