Liverpool a avut două goluri anulate de VAR în partida de ieri, în timp ce Brighton a primit două lovituri de la 11 metri. Prima a fost ratată de Maupay în minutul 20, iar cea de-a doua a fost transformată de Gross în minutul 90+3. Pentru campioana Angliei a marcat Diogo Jota în minutul 60, în timp ce Salah și Mane au avut câte un gol anulat, în minutele 34, respectiv 84.
Mai mult, liniștea din echipa campioanei en-titre din Premier League pare să se fi risipit. Schimbat cu Mane încă din minutul 64, Mohamed Salah a avut o reacție nervoasă. Iritat că a fost scos din teren, superstarul egiptean a refuzat să-l bage în seamă pe antrenorul Jurgen Klopp, trecând pe lângă neamț fără să-l salute.

"Cormoranii", scoși din minți de VAR în Premier League

Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
James Milner a fost printre vocile din tabăra lui Liverpool care a reclamat sistemul VAR și deciziile luate în defavoarea campioanei en-titre. Mijlocașul a cerut invocarea unei discuții serioase despre folosirea VAR în Premier League după ce sistemul a influențat în mod direct rezultatul de egalitate obținut de Brighton ieri pe teren propriu.
Dacă Jurgen Klopp nu a avut nimic de obiectat, și a spus că deciziile luate au fost corecte, Jordan Henderson și-a arătat frustrarea după meci și a spus că până și Danny Welbeck, atacantul lui Brighton, a recunoscut că arbitrul a luat o decizie greșită privind acordarea loviturii de la 11 metri în finalul meciului.
Milner, de partea cealaltă, a folosit social media pentru a-și vărsa supărarea pentru deznodământul meciului de pe Amex Stadium. Mijlocașul din echipa lui Klopp a dezvăluit că își pierde dragostea pentru joc în condițiile în care corectitudinea jocului este influențată: "Este clar și evident că trebuie să purtăm o discuție serioasă despre VAR. Sunt sigur că nu sunt singurul care simte că-și pierde dragostea pentru joc având în vedere situația actuală a acestuia", a transmis Milner pe contul personal de Twitter.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2944147.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53