Marcus Rashford, care a intrat anul acesta pentru prima dată și în topul Young Rich List, al celor mai bogați tineri, cu o avere estimată la 16 milioane de lire sterline, a făcut lobby cu succes la guvernul britanic pentru reformarea politicilor sale cu privire la mesele școlare gratuite, acordate în timpul stărilor de urgență și a lockdown-urilor din insulă, cauzate de pandemie, informează skysports.com. El a intrat și pe lista celor mai influenți 100 de tineri din lume.
Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool, se află și el pe listă, pe poziția a 6-a, datorită rolului său în campania sa pentru conștientizarea pericolelor pandemiei, cu acțiunea #PlayersTogether.

Marcus Rashford, sume imense donate

Cupa Mondială FIFA
Explicațiile lui Gareth Southgate după remiza cu SUA! Ce le-a lipsit jucătorilor Angliei
26/11/2022 LA 07:22
Clasamentul The Sunday Times Giving List se stabilește în baza sumele donate sau strânse în scopuri caritabile.
Tânărul jucător englez, de 23 de ani, a fost premiat anul trecut, în octombrie, pentru serviciile oferite copiilor vulnerabili în timpul pandemiei și a format de atunci un grup de lucru pentru sprijinirea cu alimente a copiilor săraci, implicând unele dintre cele mai mari supermarketuri și mărci alimentare din țară.
Acționând ca ambasador pentru organizația FareShare, eforturile lui Rashford au dus la colectarea a aproximativ 20 de milioane de lire sterline, donații suplimentare, pentru organizația caritabilă care luptă pentru a combate foamea în rândul copiilor.
Lindsay Boswell, directorul executiv FareShare, a declarat: "Suntem încântați că a fost onorat în acest fel. Sprijinul lui Marcus pentru FareShare în ultimul an și angajamentul său de a combate foamea copiilor au fost pur și simplu incredibile. Experiența sa personală, fiind în copilărie unul din cei care se baza pe mese gratuite la școală, aduce autenticitate și compasiune campaniei sale, iar statutul său de fotbalist din Premier League face ca oamenii și politicienii să fie mai atenți la această problematică".
Sursa: Mediafax
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cu Ronaldo titular, United a învins-o pe West Ham! Echipa lui Ten Hag, neînvinsă de 5 etape
30/10/2022 LA 18:14
Europa League
Cristiano Ronaldo a revenit cu gol la Manchester United! Rezultatele serii în Europa League
27/10/2022 LA 21:32