Revenit pe Anfield după împrumutul la Swansea, unde a impresionat (10 goluri în 20 de partide), tânărul fotbalist al lui Klopp a atras atenția tuturor.
Brewster nu e încă o variantă pentru primul "11" al "cormoranilor", astfel că 10 cluburi și Anglia și 6 din afara Regatului s-au interesat de posibilitatea de a-l lua sub formă de împrumut în stagiunea 2020-2021.
Conform sursei citate, Palace, Newcastle, Villa, Brighton și Burnley sunt printre formațiile din Premier League care îl doresc, dar există interes și din Championship, de la formații care speră la promovare și i-ar oferi postul de titular. În ceea ce privește interesul din afara granițelor Angliei, există cel puțin două oferte din Bundesliga, însă Klopp amână să ia o decizie finală.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Neamțul de pe banca tehnică a campioanei din Premier League l-a luat pe Brewster în cantonamentul din Austria și vrea să vadă exact cum se comportă tânărul jucător care ar putea fi o soluție pentru "cormorani" în sezonul viitor. Klopp a anunțat deja că tinerii vor primi tot mai multe șanse în noul sezon, astfel că există premise favorabile pentru atacant.
Cum Origi nu a evoluat prea bine în ultima stagiune și se zvonește chiar că belgianul ar putea să plece, nu e exlus ca, dacă îl va impresiona pe Klopp, Brewster să fie prima variantă pentru înlocuirea lui Firmino în noul sezon. Asta și pentru că gruparea de pe Anfield are probleme financiare și nu își permite să aducă un atacant important, care să ofere variante pentru avanposturi când unul dintre Mane, Salah sau Firmino sunt indisponibili.
O decizie finală în privința unui eventual împrumut va fi luată abia spre octombrie, atunci când fereastra de transferuri în Europa se închide, stafful tehnic de pe Anfield dorind să știe exact în acel moment pe ce jucători se poate baza și dacă Brewster poate fi o soluție.

Liverpool are viitor: Neco Williams, curtat și el

Într-o situație similară se află Neco Williams, fundașul dreapta care a primit câteva șanse din partea lui Klopp pe final de sezon.
Cum tânărul de 19 ani nu poate să îi ia fața încă lui Trent Alexanxer Arnold, există interes pentru el, dar acesta cu siguranță va rămâne în lotul "cormoranilor", fiind unul dintre tinerii preferați ai lui Klopp.
Într-un interviu pentru Daily Mail, tânărul apărător de bandă a explicat și care e secretul din spatele creșterii sale în ultimul an: faptul că a trebuit să îl marcheze în permanență, la antrenamente, pe Sadio Mane.
"La majoritatea antrenamentelor de la Melwood îl am adversar direct pe Mane. De cele mai multe ori, la jocurile școală evoluează titularii împotriva rezervelor. Așadar, mai mereu trebuie să fac marcaj la unul dintre cei mai buni atacanți de bandă din lume. Acest lucru m-a ajutat enorm, m-a împins să cresc. E normal să devii un jucător mai bun când te aperi împotriva unuia dintre cei mai talentați jucători", a spus Neco Williams.
Sezonul din Premier League, cel mai tare campionat al lumii, se reia pe 12 septembrie, în direct pe Eurosport.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02