Guardiola a recunoscut că Manchester City are în continuare probleme pe faza ofensivă după victoria cu 1-0 de la Southampton. Gabriel Jesus ar putea reveni pentru meciul din Cupa Ligii cu Arsenal, dar problemele cu accidentările îl macină în continuare pe Sergio Aguero.
Când a fost întrebat dacă există posibilitatea ca City să aducă un nou atacant, Guardiola a răspuns: ”Nu, nu cred, pentru că situația economică este cum este. Toate cluburile au probleme, nu suntem o excepție”.

Problemele ofensive de la Manchester City

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM 7 ORE
Gabriel Jesus a ratat meciul de sâmbătă cu Southampton după ce a suferit o accidentare ușoară la antrenamentele de vineri. Aguero, deși s-a recuperat recent după o problemă la genunchi, a fost folosit doar ca rezervă în meciul cu West Brom de săptămâna trecută, însă nu a jucat niciun minut la Southampton, din motive necuoscute.
City a marcat doar două goluri în ultimele trei meciuri din Premier League și Guardiola a recunoscut că va fi dificil să recupereze diferența de opt puncte față de liderul Liverpool dacă vor continua să marcheze la fel de puțin.
”Nu știu. Momentan avem probleme iar faza ofensivă nu merge bine. Avem ocazii dar nu reușim să marcăm și avem de suferit din cauza asta. Așa că nu pot să știu cum va merge sezonul acesta. Pot doar să iau fiecare meci în parte”, a declarat Pep.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 9 ORE
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 10 ORE