Arsenal s-a impus azi categoric pentru terenul lui Fulham, scor 3-0, iar Arteta a surprins prin faptul că Emiliano Martinez nu a fost reținut în lot. Acesta a avut evoluții excelente în finalul stagiunii trecute, după accidentarea titularului Leno, dar odată neamțul revenit era de așteptat să fie rezervă.
Martinez nu a vrut să mai accepte acest statut și i-a rugat pe oficialii clubului să îl lase să își găsească o altă formație, care să ofere suma agreată de Arsenal.

Arsenal s-a înțeles cu Villa pentru transfer chiar în ziua în care a debutat noul sezon de Premier League

Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
IERI LA 09:24
Iar acest lucru s-a întâmplat chiar azi, înainte de duelul "tunarilor" cu Fulham. Părțile au bătut palma pentru 20 de milioane de lire, anunță Birmingham Live, iar fotbalistul nici măcar nu a mai fost reținut în lot.
El a plecat spre Birmingham, pentru vizita medicală, iar dacă lucrurile vor evolua conform planului, își va pune semnătura pe un contract cu Aston Villa chiar în această seară.
Avem o situație specială între buturi acum, știm toate zvonurile, dar nu pot să vă spun mai multe | Mikel Arteta, înainte de meciul cu Fulham, întrebat de ce Martinez nu a fost reținut în lot
După ce anul trecut a cheltuit peste 140 de milioane de euro pe transferuri și s-a salvat de la retrogradare abia în ultima etapă, oficialii lui Villa continuă să aducă fotbaliști pe sume impresionante. În această săptămână, trupa din Birmingham l-a adus pe Ollie Watkins, de la Brentford, pentru 31 de milioane de euro (record în Championship).
Aston Villa avea nevoie neapărat de un portar, în condițiile în care Heaton e accidentat, iar Pepe Reina a plecat. În acest moment, Dean Smith se baza doar pe Steer și Nyland, doi goalkeeperi mult sub pretențiile Premier League.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
27/09/2022 LA 14:41
Cupa Mondială FIFA
Ghana poate fi mare surpriză de la Mondial! Primul "11" impresionant pe care îl poate alinia
26/09/2022 LA 10:25