Arsenal s-a impus azi categoric pentru terenul lui Fulham, scor 3-0, iar Arteta a surprins prin faptul că Emiliano Martinez nu a fost reținut în lot. Acesta a avut evoluții excelente în finalul stagiunii trecute, după accidentarea titularului Leno, dar odată neamțul revenit era de așteptat să fie rezervă.
Martinez nu a vrut să mai accepte acest statut și i-a rugat pe oficialii clubului să îl lase să își găsească o altă formație, care să ofere suma agreată de Arsenal.

Arsenal s-a înțeles cu Villa pentru transfer chiar în ziua în care a debutat noul sezon de Premier League

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 6-a din Premier League
ACUM 7 ORE
Iar acest lucru s-a întâmplat chiar azi, înainte de duelul "tunarilor" cu Fulham. Părțile au bătut palma pentru 20 de milioane de lire, anunță Birmingham Live, iar fotbalistul nici măcar nu a mai fost reținut în lot.
El a plecat spre Birmingham, pentru vizita medicală, iar dacă lucrurile vor evolua conform planului, își va pune semnătura pe un contract cu Aston Villa chiar în această seară.
Avem o situație specială între buturi acum, știm toate zvonurile, dar nu pot să vă spun mai multe | Mikel Arteta, înainte de meciul cu Fulham, întrebat de ce Martinez nu a fost reținut în lot
După ce anul trecut a cheltuit peste 140 de milioane de euro pe transferuri și s-a salvat de la retrogradare abia în ultima etapă, oficialii lui Villa continuă să aducă fotbaliști pe sume impresionante. În această săptămână, trupa din Birmingham l-a adus pe Ollie Watkins, de la Brentford, pentru 31 de milioane de euro (record în Championship).
Aston Villa avea nevoie neapărat de un portar, în condițiile în care Heaton e accidentat, iar Pepe Reina a plecat. În acest moment, Dean Smith se baza doar pe Steer și Nyland, doi goalkeeperi mult sub pretențiile Premier League.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 6-a din Premier League
ACUM 10 ORE
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
IERI LA 12:27