Joel Matip nu va mai juca în acest sezon pentru Liverpool după ce a suferit o accidentare la ligamentul gleznei săptămâna trecută. Astfel, jucătorul de 29 de ani se alătură accidentaților Virgil van Dijk și Joe Gomez.

Accidentarea lui Matip este cu siguranță motivul din spatele campaniei agresive din ultima zi de transferuri a lui Liverpool prin care cormoranii au adus pe Anfield doi fundași centrali - Ozan Kabak și Ben Davies.

Premier League
Vești proaste pentru Liverpool: Henderson ar putea rata restul sezonului și Euro 2020
ACUM O ORĂ

Liverpool a anunțat accidentarea lui Matip la 20 de minute după ce Kabak a semnat cu cormoranii pentru un împrumut inițial până la finalul sezonului cu opțiune de cumpărare la final. Cel mai probabil, Liverpool a vrut să anunțe vestea accidentării lui Matip după ce s-au asigurat că are cine să îl înlocuiască.

Liverpool a adus doi fundași centrali

Matip a fost integralist în două meciuri consecutive o singură dată în acest sezon și atunci a fost vorba de meciuri la o distanță de două săptămâni din cauza pauzei pentru echipele naționale.

Jurgen Klopp a folosit deja 16 perechi diferite de fundași centrali în acest sezon iar acel număr va crește din nou după sosirile lui Davies și Kabak.

”Din păcate, am aflat că Joel va lipsi pentru tot sezonul. Dar va fi pregătit pentru începutul pre-sezonului iar atunci totul va fi în regulă”, a declarat Klopp. Germanul a explicat că Matip a jucat până acum cu o ușoară accidentare iar acest lucru a dus la absența sa pe termen lung.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
”Țin constant legătura cu el!” Solskjaer a vorbit despre un posibil transfer al lui Haaland
ACUM 2 ORE
Premier League
Mane admite că Liverpool nu mai are șanse la titlu, dar "cormoranii" au un nou obiectiv
ACUM 2 ORE