Joel Matip nu va mai juca în acest sezon pentru Liverpool după ce a suferit o accidentare la ligamentul gleznei săptămâna trecută. Astfel, jucătorul de 29 de ani se alătură accidentaților Virgil van Dijk și Joe Gomez.
Accidentarea lui Matip este cu siguranță motivul din spatele campaniei agresive din ultima zi de transferuri a lui Liverpool prin care cormoranii au adus pe Anfield doi fundași centrali - Ozan Kabak și Ben Davies.
Liverpool a anunțat accidentarea lui Matip la 20 de minute după ce Kabak a semnat cu cormoranii pentru un împrumut inițial până la finalul sezonului cu opțiune de cumpărare la final. Cel mai probabil, Liverpool a vrut să anunțe vestea accidentării lui Matip după ce s-au asigurat că are cine să îl înlocuiască.
Premier League
Primul jucător care va cere transferul de la United, dacă Solskjaer rămâne până în ianuarie
ACUM 18 ORE

Liverpool a adus doi fundași centrali

Matip a fost integralist în două meciuri consecutive o singură dată în acest sezon și atunci a fost vorba de meciuri la o distanță de două săptămâni din cauza pauzei pentru echipele naționale.
Jurgen Klopp a folosit deja 16 perechi diferite de fundași centrali în acest sezon iar acel număr va crește din nou după sosirile lui Davies și Kabak.
”Din păcate, am aflat că Joel va lipsi pentru tot sezonul. Dar va fi pregătit pentru începutul pre-sezonului iar atunci totul va fi în regulă”, a declarat Klopp. Germanul a explicat că Matip a jucat până acum cu o ușoară accidentare iar acest lucru a dus la absența sa pe termen lung.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 19 ORE
Premier League
Câți ar fi făcut așa ceva!? Portarul lui Watford a dezvăluit ce l-a întrebat Mo după meciul direct
ACUM 21 ORE