Sergio Aguero va lipsi cu siguranță cel puțin o lună după ce s-a accidentat la tendon în meciul cu West Ham United din etapa a șasea din Premier League. Manchester City a reușit doar un egal, 1-1, pe London Stadium dar Pep Guardiola va fi mai îngrijorat de accidentarea lui Aguero decât de rezultat.
Cel mai bun marcator din istroia clubului va lipsi așadar pentru următoarea perioadă iar Guardiola va trebui, din nou, să se descurce fără cei doi atacanți ai săi, Gabriel Jesus fiind și el accidentat din cauza unor probleme musculare.

Sergio Aguero, ghinionistul de serviciu

Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20
Aguero era abia la al treilea meci de la revenirea după o accidentare serioasă la genunchi pe care a suferit-o în iunie însă acum nu se va mai întoarce pe teren decât după pauza internațională de luna viitoare.
Guardiola a fost întrebat de situația sa: ”Depinde. Vor fi minim 15 zile însă cel mai probabil vorbim de o lună”, a afirmat spaniolul.
Pep a fost întrebat și dacă lui Aguero, căruia îi expiră contractul în această vară, i se va face o ofertă și în funcție de numărul accidentărilor sale: ”Nu știu, nu vreau să vorbesc despre asta pentru că nu sunt implicat. Ceea ce vreau eu este ca el să fie disponibil și să se bucure de fotbal”, a afirmat Guardiola.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00