"Pescăruşii" anunțaseră pe 2 aprilie că un al doilea jucător a fost infectat cu coronavirus, la doar o săptămână distanță după ce primul fotbalist de pe Falmer Stadium intrase în contact cu virusul. Ultima informație vine cu doar o zi înainte de ședința celor 20 de cluburi din Premier League.
CEO-ul lui Brighton, Paul Barber, a confirmat informația pentru Sky Sports News, potrivit căreia un al treilea membru al primei echipe a fost testat pozitiv pentru coronavirus în ciuda măsurilor stricte implementate în Marea Britanie.
Este cu siguranță ceva ce ne îngrijorează. Din păcate, am aflat că un al treilea jucător a fost testat pozitiv ieri. Așa că în ciuda tuturor măsurilor pe care le-am adoptat în ultimele săptămâni, în care jucătorii nu au fost implicați în nicio sesiune de pregătire, tot am primit astfel de vești proaste. Cred că e momentul potrivit ca mai multe cluburi să găsească această situație îngrijorătoare.
Premier League
Florin Andone are ofertă pentru întoarcerea în Spania, dar Brighton l-a inclus în lotul de campionat
14/08/2021 LA 05:24
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Florin Andone se întoarce în Spania! Ofertă din La Liga pentru atacantul român
19/06/2021 LA 05:54
Premier League
Gary Lineker cere Federației Engleze să schimbe regulamentul, după ce golul lui Dunk a fost anulat
28/02/2021 LA 07:52