Atacantul de 25 de ani al "Cetățenilor" a fost prădat de hoți, care i-au furat din casă trei ceasuri de peste 100.000 de lire, bani gheață, tricouri de colecție și brățări. În total, hoții au furat din casa fotbalistului lui Man City obiecte în valoare de peste 500.000 de euro. Jurnaliștii din Marea Britanie au anunțat că hoții l-au urmărit pe Mahrez înainte "să dea lovitura". Aceștia au așteptat ca fotbalistul să părăsească domiciliul.
Riyad Mahrez evoluează din 2018 la Manchester City, după patru ani la Leicester, club alături de care a câștigat, într-unul dintre cele mai neașteptate momente oferite de fotbalul mondial, titlul în Premier League. Prima ligă a Angliei, suspendată la începutul lunii martie, va fi reluată pe 17 iunie, când se vor juca restanțele Aston Villa - Sheffield United și Arsenal - Manchester City.

Starul lui Tottenham, Dele Alli, prădat și el de hoți

Fotbal
743 milioane de euro costă primul "11" al jucătorilor care pot rata Mondialul. Nume uriașe pe listă
18/11/2021 LA 10:29
În urmă cu două săptămâni, jucătorul celor de la Tottenham Hotspur, Dele Alli, a trecut prin momente teribile. Jucătorul de 24 de ani s-a trezit cu tâlhari cu fețele acoperite în casa sa din Londra. În momentul jafului, Dele juca biliard cu niște prieteni și iubita lui, Ruby Mae. Alli a primit o lovitură în zona feței de la unul dintre tâlhari, un alt prieten al său fiind și el lovit după ce a încercat să-i oprească pe tâlhari.
Hoții au plecat de la casa din Hadley Wood, Herts cu 2 ceasuri scumpe și bijuterii ce îi aparțineau lui Mae. "A fost o experiență terifiantă pentru toți cei prezenți iar Dele a fost zdruncinat serios de moment", a povestit un martor pentru The Sun. Poliția a confirmat faptul că a fost chemată la casa lui Dele Alli și a sugerat că tâlharii au premeditat jaful. Din fericire, rănile suferite de Dele Alli și prietenul său au fost superficiale și nu a fost nevoie de tratament la spital.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Fotbal
Haller, eroul neașteptat care domină Champions League. Cifre ireale în 2021 pentru vârful lui Ajax
20/10/2021 LA 06:38
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
24/09/2021 LA 06:26