Atacantul de 25 de ani al "Cetățenilor" a fost prădat de hoți, care i-au furat din casă trei ceasuri de peste 100.000 de lire, bani gheață, tricouri de colecție și brățări. În total, hoții au furat din casa fotbalistului lui Man City obiecte în valoare de peste 500.000 de euro. Jurnaliștii din Marea Britanie au anunțat că hoții l-au urmărit pe Mahrez înainte "să dea lovitura". Aceștia au așteptat ca fotbalistul să părăsească domiciliul.
Riyad Mahrez evoluează din 2018 la Manchester City, după patru ani la Leicester, club alături de care a câștigat, într-unul dintre cele mai neașteptate momente oferite de fotbalul mondial, titlul în Premier League. Prima ligă a Angliei, suspendată la începutul lunii martie, va fi reluată pe 17 iunie, când se vor juca restanțele Aston Villa - Sheffield United și Arsenal - Manchester City.

Starul lui Tottenham, Dele Alli, prădat și el de hoți

Premier League
Erling Haaland va rata cantonamentul programat de Guardiola în timpul Cupei Mondiale
14/11/2022 LA 07:47
În urmă cu două săptămâni, jucătorul celor de la Tottenham Hotspur, Dele Alli, a trecut prin momente teribile. Jucătorul de 24 de ani s-a trezit cu tâlhari cu fețele acoperite în casa sa din Londra. În momentul jafului, Dele juca biliard cu niște prieteni și iubita lui, Ruby Mae. Alli a primit o lovitură în zona feței de la unul dintre tâlhari, un alt prieten al său fiind și el lovit după ce a încercat să-i oprească pe tâlhari.
Hoții au plecat de la casa din Hadley Wood, Herts cu 2 ceasuri scumpe și bijuterii ce îi aparțineau lui Mae. "A fost o experiență terifiantă pentru toți cei prezenți iar Dele a fost zdruncinat serios de moment", a povestit un martor pentru The Sun. Poliția a confirmat faptul că a fost chemată la casa lui Dele Alli și a sugerat că tâlharii au premeditat jaful. Din fericire, rănile suferite de Dele Alli și prietenul său au fost superficiale și nu a fost nevoie de tratament la spital.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Premier League
Jack Grealish a primit un răspuns genial din partea jucătorului pe care l-a ironizat
23/10/2022 LA 11:59
Liga Campionilor UEFA
Champions League | Chelsea se impune pe San Siro, iar Real Madrid câștigă un punct la ultima fază
11/10/2022 LA 06:58