Project Restart este în toi iar Premier League le-a cerut cluburilor să ia măsurile necesare astfel încât fotbalul să poată să reînceapă în luna iunie. Sezonul a fost oprit în martie din cauza pandemiei de coronavirus.
Agenția de presă PA dezvăluie că Premier League le-a trimis o scrisoare cluburilor în acest sens.

Cererea Premier League către cluburi

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Premier League le-a cerut cluburilor să-i informeze pe jucătorii străini că trebuie să revină în Anglia. Majoritatea fotbaliștilor din alte țări au ales să stea în izolare alături de familii, în afara Marii Britanii.
Majoritatea jucătorilor vor trebui să stea izolați la domiciliu timp de 14 zile când vor reveni în Anglia, pentru a respecta indicațiile autorităților. Deși revenirea la antrenamente nu este o certitudine, fiind necesară aprobarea Guvernului, cluburile au fost sfătuite să facă acest pas astfel încât jucătorii să poată fi disponibili atunci când anunțul va fi oficial.
Cluburile din Premier League vor lua parte la o nouă videoconferință vineri unde se va discuta și acest aspect, Premier League urmând să primească de la cluburi informații cu privire la revenirea jucătorilor străini în Anglia.
De asemenea, reprezentanți ai departamentelor medicale de la cluburile din Premier League vor avea o videoconferință sâmbătă pentru a discuta protoculul de siguranță, urmând să fie stabilit un plan de testare pentru antrenamente astfel încât fotbalul să poată reveni în luna iunie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53