Noul antrenor de la Everton a mai lucrat cu Rodriguez atât la Real cât și la Bayern și a încercat să îl aducă și la Napoli. Mijlocașul a mai fost împrumutat două sezoane la Bayern însă nu a impresionat de când s-a întors pe Bernabeu, nefăcând parte din planurile pe termen lung al lui Zinedine Zidane.
De aceea Everton ar putea avea o șansă semnificativă să îl aducă pe Rodriguez pe Merseyside, inițial sub formă de împrumut, informează Daily Mirror.
Rodriguez s-a înțeles mereu bine cu Ancelotti iar un astfel de transfer ar putea reprezenta unul dintre avantajele numirii italianului pe bancă. Patronul Moshiri i-a promis lui Ancelotti că îi va pune la dispoziție fonduri semnificative pentru a îmbunătăți echipa.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 21 ORE
https://i.eurosport.com/2018/08/14/2398162.jpg

Usmanov ar putea investi la Everton

Conform informațiilor Daily Mirror, Alisher Usmanov, cel care a investit anterior la Arsenal și este foarte bun prieten cu Moshiri, a căzut de acord să investească în clubul de pe Goodison Park.
Compania USM Holdings a lui Usmanov sponsorizează deja baza de antrenamente a lui Everton și este interesată să preia drepturile de nume pentru noul stadion al echipei.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
22/09/2021 LA 10:50
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
22/09/2021 LA 07:16