Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incredibil: Mo Salah a crezut că a câştigat titlul şi s-a bucurat ca un copil

Cristian Mihală

Actualizat 22/05/2022 la 23:22 GMT+3

Mo Salah a fost convins că golul său de 2-1, marcat în minutul 84 al disputei cu Wolves, va aduce titlul pe Anfield. Egipteanul nu a ştiut că City întosese deja rezultatul cu Villa.

Mohamed Salah of Liverpool celebrates

Credit imagine: Getty Images

Ultima etapă din Premier League a fost una nebună. City trebuia să bată pentru a câştiga titlul, dar în minutul 76 era condusă cu 2-0 de formaţia lui Gerrard, Aston Villa. Ce a urmat a fost incredibil, "cetăţenii" marcând de 3 ori în 5 minute pentru a întoarce rezultatul.
Chiar dacă formaţia lui Pep pierdea sau făcea egal, Liverpool trebuia să învingă pentru a trece peste. Şi, în minutul 84, era încă 1-1 (în cele din urmă s-a terminat 3-1). Intrat pe teren în locul lui Jota, Salah a înscris pentru a o trece pe Liverpool în avantaj şi, convins că City e în continuare condusă, s-a bucurat ca pentru un campionat.
"Zgomotul a fost incredibil pe Anfield după golurile lui Villa şi toţi jucătorii au înţeles că formaţia lui Gerrard conduce cu 2-0. La golurile "cetăţenilor" nu a mai fost nicio reacţie, firesc, astfel că Mo Salah, când a marcat, a crezut că a înscris golul care i-a adus titlul lui Liverpool. A sprintat ca după o reuşită extrem de importantă, dar a fost păcălit. Lucru de înţeles, având în vedere desfăşurarea de pe Etihad", notează BBC.

Salah şi Son, golgheteri în Premier League

Salah trebuie să se mulţumească pentru moment cu cele două trofee cucerite în acest sezon cu Liverpool, FA Cup şi Cupa Ligii, dar şi cu titlul de golgheter. Mo se afla cu un gol peste Son în cursa pentru cel mai bun marcator al sezonului, înainte de ultima rundă. Deşi sud-coreeanul a marcat o dublă cu Norwich, reuşita egipteanului a făcut ca Liga Profesionistă să acorde două trofee celor doi golgheteri, neluând în calcul, aşa cum se face în alte campionate, numărul mai mic de goluri înscrise din penalty. În cazul acesta, Son ar fi ieşit golgheter singur, dar aşa împarte această distincţie cu vedeta lui Liverpool.
Cel mai important pentru fani e că Salah a arătat o bună dispoziţie de joc azi, când a fost aruncat în luptă, astfel că egipteanul speră să fie în formă maximă pe 28 mai, contra lui Real Madrid, în finala Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo