Mo Salah a ajuns la Liverpool în vara anului 2017, iar de atunci a progresat extraordinar, devenind unul dintre cei mai buni jucători din lume. Performanțele din ultimii ani ai lui Liverpool i se datorează și lui într-o bună măsură, iar pentru fanii de pe Anfield egipteanul este un adevărat idol.
În ultimul timp presa din Anglia a vorbit tot mai des despre posibilele oferte pe care le-ar avea Salah de la alte cluburi, sugerând că egipteanul ar fi dispus să încerce o nouă provocare în cariera sa.
Întrebat recent despre situația sa, Salah a evitat un răspuns clar în privința viitorului său la Liverpool, iar această incertitudine îi pune pe jar pe fanii "cormoranilor".
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847361.jpg

Salah: "Vreau doar să mă bucur de moment"

"Astăzi vreau doar să mă bucur de această performanță (câștigarea titlului) și să savurez acest moment. Nimeni nu poate cunoaște ce se va întâpla pe viitor. Vom vedea ce va fi", a declarat Salah când a fost întrebat dacă va rămâne la Liverpool.
De când a ajuns la Liverpool, Salah a jucat 151 de meciuri în toate competițiile și a marcat 94 de goluri, reușind și 41 de pase decisive. Sub bagheta lui Klopp, egipteanul a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumi, fiind un candidat serios la Balonul de Aur în anii precedenți. De asemenea, Salah a câștigat de 2 ori titlul de cel mai bun jucător african al anului în 2017 și 2018.
Deși sunt multe echipe care și-au manifestat interesul pentru jucătorul lui Liverpool, un eventual trasfer în această vară ar putea fi foarte costisitor, chiar și pentru cele mai bogate cluburi din lume. Valoarea de piață a egipteanului este cotată la peste 100 de milioane de £ de site-ul de specialitate trasfermarkt.com.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
19/01/2022 LA 22:16