Manchester United au pus la disponibilitatea fanilor tineri ai diavolilor roșii 1000 de bilete pentru sezonul viitor în încercarea de a crea o atmosferă explozivă pe Old Trafford, atmosferă care va ajuta clubul în timp odată cu inițiativa de continuitate a culturii clubului antrenat în prezent de Ole Gunnar Solksjaer.
https://i.eurosport.com/2020/04/18/2807946.jpg
Posesorii biletelor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani vor plăti 285 de lire sterline pentru abonamentul pentru întreg sezonul și vor avea locuri în Armata Roșie – pe partea dreaptă a Streford End – la fiecare meci. Introducerea tichetelor destinate tinerilor fani este parte a inițiativei oficialilor de pe Old Trafford pentru a stabili o continuitate a pasiunii în tribunele lui Man United.
Fotbal
Un antrenor din Anglia, comparat cu personajul "El Profesor" din La Casa de Papel
18/04/2020 LA 09:10

Prețurile exorbitante ale biletelor, veșnic problema fanilor tineri ai Premier League

De când Premier League a luat naștere, suporterii tineri nu au prea avut o misiune ușoară în a viziona meciurile live, de pe stadion, asta pentru că prețurile exorbitante nu le-au permis. De aceea urmărește Man United să pună stop acestei practice și să le ofere tuturor fanilor diavolilor roșii șansa de a urmări și de a susține echipa favorită de pe stadion.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 12 ORE
Premier League
Reacția lui Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat
ACUM 13 ORE