Potrivit Bild, oficialii "Reginei Europei" s-au întâlnit marți seară cu reprezentanții jucătorului, Sascha Breese și Volker Struth. Cei doi au stat la sediul clubului nu mai puțin de 3 ore, discutând cu directorul sportiv Hasan Salihmidzic.
În contextul în care United, Chelsea și Liverpool îl vor și ele pe fundaș, boardul campioanei Germaniei a vrut să se asigure că fac totul "ca la carte", astfel încât Upamecano să prefere să continue în Bundesliga. Și, din câte se pare, pentru fotbalist nu contează atât de mult salariu, în contextul în care echipele din Premier League i-ar fi oferit mai mult decât Bayern, ci proiectul. La Bayern are siguranța că se luptă an de an la titlu, dar și la Champions League. Dar, în primul rând, apărătorul central se simte excelent în Germania și nu ar vrea o aventură departe de noua sa casă.

Upamecano, înlocuitorul perfect pentru Alaba

Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Bayern îl pierde gratis pe Alaba, care a refuzat toate propunerile de prelungire şi e tentată să renunţe şi la Boateng şi are nevoie de un fundaş tânăr care să fi confirmat deja la cel mai înalt nivel. Iar apărătorul lui Leipzig întruneşte toate calităţile, fiind deja adaptat perfect la fotbalul german.
"Dayot e jucătorul lui Leipzig şi ar fi incorect să vorbim acum de el. Dar ştim că există o clauză în contract, e un fotbalist care ne interesează. Aşa cum ne interesează şi alţi jucători pe posturile pe care le considerăm vulnerabile", a dezvăluit CEO-ul lui Bayern, citat de The Mirror, de curând.
Upamecano are o clauză de reziliere de 42 de milioane de euro care poate fi activată la finalul acestui sezon, iar Bayern o va activa. Probabil aşa vor face şi alte formaţii mari din Europa, dar Upamecano are tot interesul să rămână în Bundesliga, un campionat unde s-a acomodat perfect.
Leipzig nu dorește să îl lase să plece pe Upamecano în această lună, chiar dacă ar putea obţine un preţ mai bun decât cel aferent clauzei de reziliere care devine activă în iarnă.
Bundesliga
Bayern Munchen, singura campioană europeană importantă care a avut câștiguri în pandemie
12/01/2022 LA 14:07
Bundesliga
Bayern Munchen, start ratat în 2022! Bavarezii au pierdut acasă cu Gladbach după ce au condus cu 1-0
07/01/2022 LA 21:37