Conform informațiilor The Guardian, Inter s-a întâlnit cu agentul lui Eriksen, Martin Schoots, la Milano vineri. Atunci oficialii italieni i-au prezentat un contract cu care speră să îl convingă pe mijlocaș să vină în Serie A.
Inter nu exclude posibilitatea să îl cumpere pe Eriksen chiar în această fereastră e transferuri, caz în care îi va oferi un contract valabil pe patru ani și jumătate. Italienii sunt dispuși să ofere 20 de milioane de euro pentru a-și asigura serviciile daneului, căruia îi expiră contractul cu Spurs în vară.
https://i.eurosport.com/2019/10/03/2688970.jpg
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM 15 ORE
Mai multe cluburi sunt interesate de Eriksen, inclusiv PSG. Danezul se va întâlni cu agentul său în următoarele zile pentru a discuta despre această ofertă.
Eriksen a declarat vara trecută că este pregătit de o nouă provocare și a afirmat pentru presa din Danemarca: ”Simt că sunt într-o perioadă a carierei mele când aș vrea să încerc ceva nou. Am tot respectul pentru tot ce se întâmplă la Tottenham și nu am nimic negativ de spus. Dar am spus că îmi doresc ceva nou”.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
ACUM 18 ORE
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53