Lui Vertonghen, care se află la Tottenham din 2012, îi expiră contractul la sfârșitul sezonului iar belgianul ia în considerare plecarea din Londra. Inter a încercat să îl achiziționeze vara trecută însă echipa lui Conte nu a dispus de bugetul necesar. Acum, după ce li s-a comunicat că un transfer în ianuarie iese din discuție, italienii vor încerca să îl convingă pe Vertonghen să semneze cu ei vara viitoare, înaintea sezonului 2020/2021.
De cealaltă parte, Tottenham nu a renunțat la prelungirea contractului lui Vertonghen însă Inter îi pregătește un contract pe trei fotbalistului de 32 de ani – genul de acord la care nu va ajunge cu Spurs.
https://i.eurosport.com/2019/10/09/2693095.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Inter ia în considerare și alte variante de fundași centrali – Antonio Conte caută să își întărească defensiva. Echipa de pe San Siro se află pe locul doi în Serie A după nouă meciuri, la un punct distanță de liderul Juventus.
Nu doar lui Vertonghen îi expiră contractul cu Tottenham în vară – în aceeași situație se află și Toby Alderweireld și Christian Eriksen, toți trei fiind componente cheie ale echipei lui Mauricio Pochettino, care se află pe locul 11 în Premier League după un început slab de sezon.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32