Lui Vertonghen, care se află la Tottenham din 2012, îi expiră contractul la sfârșitul sezonului iar belgianul ia în considerare plecarea din Londra. Inter a încercat să îl achiziționeze vara trecută însă echipa lui Conte nu a dispus de bugetul necesar. Acum, după ce li s-a comunicat că un transfer în ianuarie iese din discuție, italienii vor încerca să îl convingă pe Vertonghen să semneze cu ei vara viitoare, înaintea sezonului 2020/2021.
De cealaltă parte, Tottenham nu a renunțat la prelungirea contractului lui Vertonghen însă Inter îi pregătește un contract pe trei fotbalistului de 32 de ani – genul de acord la care nu va ajunge cu Spurs.
https://i.eurosport.com/2019/10/09/2693095.jpg
Premier League
Tottenham și Arsenal, gata să înceapă negocierile cu Barcelona pentru un star căzut în dizgrație
ACUM 8 ORE
Inter ia în considerare și alte variante de fundași centrali – Antonio Conte caută să își întărească defensiva. Echipa de pe San Siro se află pe locul doi în Serie A după nouă meciuri, la un punct distanță de liderul Juventus.
Nu doar lui Vertonghen îi expiră contractul cu Tottenham în vară – în aceeași situație se află și Toby Alderweireld și Christian Eriksen, toți trei fiind componente cheie ale echipei lui Mauricio Pochettino, care se află pe locul 11 în Premier League după un început slab de sezon.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
19/09/2021 LA 18:59
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
19/09/2021 LA 09:03