O ofertă de 10 milioane de euro plus bonusuri a fost respinsă săptămâna trecută, însă conform informațiilor The Guardian, Inter este încrezătoare că noua ofertă va fi acceptată de Tottenham. Eriksen joacă în nordul Londrei de șase ani și jumătate.
Inter a ajuns deja la un acord cu Eriksen iar danezul ar putea ajunge la Milano liber de contract în vară însă antrenorul italienilor, Antonio Conte, dorește să întărească echipa pentru a putea cuceri titlul în Serie A chiar în acest sezon.
Simt că sunt într-o perioadă a carierei mele când aș vrea să încerc ceva nou. Am tot respectul pentru tot ce se întâmplă la Tottenham și nu am nimic negativ de spus. Dar am spus că îmi doresc ceva nou | Christian Eriksen
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în podcastul LIVE TRANSFERS disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport luni și vineri de la 18:00.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38