Portar

Pope (Burnley)
Revelația sezonului, Leicester a condus cu 1-0 la Burnley, iar la 1-1 golgheterul campionatului Vardy a avut o lovitură de la 11 metri în minutul 68. Pope a reușit să apere și echipa sa a reușit să se impună după un meci cu final neașteptat. Rezerva lui Pickford la naționala Angliei a apărat încă 6 șuturi pe poartă în acest meci.
Premier League
Ei sunt jucătorii care au scris istorie în tricoul lui Liverpool! Topul celor mai buni fotbaliști
29/04/2022 LA 10:32

Fundași

Aarons (Norwich)
Are doar 20 de ani și este fundașul ultimei clasate, dar Max Aarons se dezvoltă foarte frumos la Norwich. Aarons a făcut un meci excelent în fața lui Bournemouth, meci câștigat de echipa care are dreptul să spere în continuare la salvare.
van Dijk (Liverpool)
https://i.eurosport.com/2020/01/19/2756439.jpg
Fundașul lui Liverpool a marcat primul gol al derby-ului cu Manchester United și a fost din nou între cei mai buni jucători de pe teren. van Dijk este o certitudine, iar Klopp se felicită pentru un transfer pentru care a fost criticat în momentul semnării contractului. În lipsa lui Rashford, Martial a fost anihilat de van Dijk pe Anfield.
Lascelles (Newcastle)
"Chelsea are o echipă ofensivă și tineri cu multă imaginație!" Am auzit de foarte multe ori acest enunț pe parcursul sezonului, dar Newcastle a știut să anihileze piesele importante din ofensiva lui Frank Lampard. Francezul Lascelles a gafat mult în primele meciuri din 2020, dar cu Chelsea a avut grijă ca noul copil minune al Angliei, Tammy Abraham, să nu aibă șanse de gol.
Stevens (Sheffield United)
E sigur în defensivă și urcă eficient în atac. Stevens poate să joace și extremă, iar de multe ori chiar o face. Fundașul lui Sheffield United a făcut un meci foarte bun pe Emirates în fața unei echipe cu jucători de atac foarte buni, Arsenal.

Mijlocași

A. Traore (Wolves)
Jucătorul catalan este între revelațiile sezonului! Adama Traore este motorul unei echipe care la mijlocul lui ianuarie a ajuns deja la 39 de meciuri jucate în acest sezon. Extrema crescută la La Masia a jucat foarte bine și a terorizat defensiva lui Southampton în ultima etapă. Wolves a revenit de la 0-2 și s-a impus cu 3-2.
Henderson (Liverpool)
Desemnat cel mai jucător englez din 2019, Jordan Henderson a fost cel mai bun jucător de pe teren la derby-ul cu Manchester United. Căpitanul lui Liverpool a demonstrat că este inima acestei echipe, iar spriturile sale din ultimele minute au entuziasmat fanii de pe Anfield.
Capoue (Watford)
https://i.eurosport.com/2019/05/16/2589249.jpg
Există mai multe motive pentru ascensiunea lui Watford, echipă ieșită miraculos din zona retrogradării. Una dintre misiunile lui Pearson atunci când a venit la Watford a revitalizarea unor jucători adormiți. Capoue este într-un moment foarte bun, iar evoluția sa împotriva lui Tottenham a fost o nouă demonstrație a valorii sale.
Fred (Manchester United)
Într-un sondaj printre fanii lui Manchester United, la întrebarea "Cine ar putea cel mai bun om pe Anfield?", Fred probabil ar fi fost la coada listei de preferințe. Cu toate acestea, brazilianul a jucat foarte bine și a câștigat această recunoaștere. Fred a fost peste tot, mai ales în repriza a doua, iar Manchester United a fost energizată de forță sa de pătrundere.
Zaha (Crystal Palace)
Este bijuteria lui Crystal Palace și jucătorul care poate întoarce orice meci. S-a întâmplat și pe Etihad, unde Crystal Palace a scos un egal în ultimul minut. După o cursă impetuoasă a lui Zaha, Fernandinho și-a dat autogol. În ultimele două partide pe Etihad, Crystal Palace a câștigat o dată, 3-2 și acum a făcut egal, 2-2.

Atacant

https://i.eurosport.com/2020/01/18/2755709.jpg
Aguero (Manchester City)
Sergio Aguero a intrat în istoria lui Manchester City. Argentinianul este mai mult decât un golgheter, este o instituție pe Etihad. Dubla sa cu Crystal Palace a adus un punct pentru campionii lui Guardiola într-o seară mai puțin fastă. Aguero a ajuns la 251 de goluri în 360 de meciuri în tricoul lui Man City.
https://i.eurosport.com/2020/01/21/2757850.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Aguero, despre momentul în care a știut că problemele la inimă sunt grave: "M-au lăsat singur"
07/02/2022 LA 10:55
Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22