Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ioan Viorel vă prezintă echipa etapei a 30-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 23/06/2020 la 13:45 GMT+3

Manchester City a distrus-o pe Burnley. Liverpool a făcut egal, 0-0 pe terenul rivalei din oraș, Everton. Mourinho a rămas fără victorie în fața fostei echipe, Manchester United. Adama Traore și-a continuat recitalul pentru Wolverhampton. Ioan Viorel a selectat cei mai buni fotbaliști ai rundei.

Phil Foden (Manchester City) marchează împotriva lui Burnley

Credit imagine: Getty Images

Portar

Hugo Lloris (Tottenham) - Portarul francez a reușit câteva parade spectaculoase, mai ales în repriza a doua a meciului de la Londra terminat la egalitate în fața lui Manchester United. Lloris a fost învins Bruno Fernandes doar din penalty.

Fundași

Seamus Coleman (Everton) - Evoluție solidă în derbyul Merseyside. Experimentatul fundaș dreapta de la Everton a avut în fața una dintre cele mai grele ofensive din Europa, iar echipa sa a scăpat fără gol. Mai mult, urcările în ofensivă au fost bune.
Craig Dawson (Watford) - Golul de foarfecă dat de fundaș în minutul 93 trebuie premiat! Această primă reușită în tricoul londonezilor de la Watford a fost spectaculoasă și în același timp importantă pentru lupta la retrogradare
picture

Premier League: Watford - Leicester 1-1. Craig Dawson a înscris din foarfecă

Lewis Dunk (Brighton) - Uriașul fundaș de la Brighton a marcat doar cu echipele mari ale Premier League în acest sezon. După Manchester United și Liverpool, a venit rândul lui Arsenal să simtă forța lui Dunk. Diferența este că de această dată, Brighton a reușit un succes foarte important.
Ben Chilwell (Leicester) - Fundașul stânga al naționalei Angliei a crescut enorm în ultima perioadă. Chilwell a și marcat în această etapă în care Leicester a obținut un punct datorită golului său. Un gol minunat!
picture

Premier League: Watford - Leicester 1-1. Benjamin Chilwell a deschis scorul

Mijlocași

Luka Milivojevic (Crystal Palace) - Sârbul de 29 de ani este punct fix în construcția lui Crystal Palace și machează constant. Specialist la loviturile de la 11 metri, Milivojevic a marcat acum din acțiune în partida câștigată de echipa londonezî cu 2-0 la Bournemouth.
Adama Traore (Wolverhampton) - Catalanul cu origini în Mali a revitalizat jocul ofensiv al celor de la Wolves în deplasarea de pe stadionul Olimpic din Londra. Adama Traore a creat golul de 1-0 și a hărțuit permanent defensiva lui West Ham.
Bruno Fernandes (Manchester United) - Ole Gunnar Solskjaer și-a găsit conducătorul de joc. Portughezul Bruno Fernandes este dirijorul atacurilor de la Manchester United, iar pe terenul lui Tottenham a reușit vineri o nouă demonstrație a calităților sale. În plus, Bruno Fernandes a și adus un punct important în lupta pentru locurile europene prin transformarea impecabilă a unui penalty.
Phil Foden (Manchester City) - Puștiul de 20 de ani este viitorul lui Manchester City. După 22 de minute gri în meciul cu Burnley, Foden a trezit campionii la viață cu un șut perfect. Englezul crescut la Academia lui City a marcat de două ori în victoria confortabilă a formației lui Pep Guardiola. În plus, Foden a creat o fază minunată cu un "no look pass" la un alt gol.
picture

Premier League | Manchester City – Burnley: Foden deschide scorul la primul șut pe spațiul porții

Allan Saint-Maximin (Newcaste) - Francezul este foarte bun în situațiile de unu la unu. El a fost motorul celui mai clar succes din acest sezon al echipei antrenate de Steve Bruce, 3-0 cu Sheffield. Saint-Maximin a și marcat primul gol meciului pe care Newcastle l-a câștigat clar.

Atacant

Danny Ings (Southampton) - Atacantul englez și-a găsit cadența în tricoul lui Southampton, iar pandemia de coronavirus nu i-a afectat apetitul în fața porții. Ings a marcat și la Norwich în victoria cu 3-0 a lui Southampton și intră serios în lupta pentru titlul de golgheter al Premier League.
Echipa etapei din Premier League în etapa 30
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo