Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ioan Viorel vă prezintă echipa etapei a 33-a din Premier League

Ion Alexandru

Actualizat 07/07/2020 la 12:11 GMT+3

Ioan Viorel a selectat cei mai buni fotbaliști din această etapă jucată în weekend. Manchester United, Arsenal și Chelsea au câte doi jucători.

Jamie Vardy felicitat de managerul lui Leicester City, Brendan Rodgers pentru atingerea bornei de 100 de goluri în Premier League

Credit imagine: Getty Images

Portar

ALEX MC CARTHY (Southampton) - Dupa ce a gafat grav cu Arsenal, portarul englez a facut un meci excelent împotriva lui Manchester City. Mc Carthy a reușit să nu primeasca gol în ciuda celor 25 de șuturi ale echipei lui Guardiola.

Fundași

CESAR AZPILICUETA (Chelsea) - Căpitanul lui Chelsea a făcut o nouă partidă solidă împotriva lui Watford. Azpilicueta a pasat la ultimul gol, reușit de Ross Barkley.
John Egan a marcat golul prin care Sheffield United la Burnley
JOHN EGAN (Sheffield United) - Stâlpul apararii lui Chris Wilder a fost omul meciului de la Burnley. Egan s-a aparat minunat și a reușit golul prin care Sheffield United a scos un punct pe Turf Moor.
SHKODRAN MUSTAFI (Arsenal) - Mikel Arteta a reușit să pună la punct defensiva! Mustafi a fost liderul defensivei care a luat un singur gol în ultimele 4 partide, toate câștigate de Arsenal. Alegerea lui Mustafi este cu atât mai îndreptățită cu cât adversarul direct de sâmbata a fost Adama Traore, iar catalanul cu origini africane nu a mișcat!

Mijlocași

TOMAS SOUCEK (West Ham) - Cehul împrumutat de la Slavia este între cei mai buni jucatori ai lui West Ham de la revenirea Premier League. Soucek a marcat în ultima saptămână și cu Chelsea și cu Newcastle, meciuri din care londonezii lui Moyes au scos 4 puncte vitale pentru evitarea retrogradării
ROSS BARKLEY (Chelsea) - La primul meci de 90 de minute după revenirea din pandemie, Barkley a jucat excelent și a marcat un gol foarte frumos în succesul ob?inut de Chelsea sâmbată seara, 3-0 cu Watford. Aportul ofensiv al lui Barkley este dublat de un travaliu extraordinar la mijlocul terenului, pe fază defensivă.
Bukayo Saka, atacantul lui Arsenal
BUKAYO SAKA (Arsenal) - Este marea descoperire a sezonului pentru Arsenal! Saka a reușit primul gol în Premier League în cea mai importanta victorie din era Arteta, 2-0 la Wolverhampton. Puștiul de 18 ani a fost motorul echipei într-o perioada grea, iar cele 9 pase gol din acest sezon spun multe despre capacitățile sale creștere.
BRUNO FERNANDES (Manchester United) - 80 de milioane de euro (55 înițial + 25 clauze de performanță) investite cu cap de către Ole Gunnar Solskjaer! Bruno Fernandes este creierul lui Manchester United, iar adaptarea sa foarte rapidă a fost cheia revenirii în lupta pentru locurile de Champions League. Cu Bournemouth, Bruno Fernandes a dat un gol frumos din lovitură liberă și două pase decisive pentru reușitele lui Greenwood și Martial.

Atacanți

MASON GREENWOOD (Manchester United) - Are 18 ani și demolează defensive în 2020! Mason Greewood este un nou produs de excepție al Academiei lui Manchester United. Golurile sale, unul cu stângul și unul cu dreptul, au fost încununarea unei evoluții foarte bune pe Old Trafford impotriva lui Bournemouth
JAMIE VARDY (Leicester) - Golul 100 în Premier League a fost urmat în această etapă de golul 101. Vardy a marcat pentru prima dată în 2020, dar rămâne primul în topul golgheterilor din Premier League. Golurile lui Vardy i-au adus lui Leicester forța și încrederea de a obține primul succes de după revenirea campionatului, 3-0 cu Crystal Palace.
picture

Jamie Vardy a trecut de 100 de goluri în Premier League

SADIO MANE (Liverpool) - Liverpool este deja campioană, iar succesul cu Aston Villa s-a conturat greu. Mane a marcat primul, abia în minutul 71. Senegalezul a pavat drumul lui Liverpool către al 23-lea succes consecutiv în Premier League pentru Klopp pe Anfield, 2-0 cu Aston Villa.
Echipa Etapei 33
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo