Portar

Emiliano Martinez (Arsenal)
Accidentarea lui Leno a fost privită de fani și analiști ca o mare lovitură pentru finalul sezonului. Aceasta i-a dat posibilitatea argentinianului Martinez să iasă la rampă. Răbdarea lui de a sta în umbra altor portari în ultimii 10 ani la Arsenal este de lăudat, iar evoluția sigură din meciul câștigat miraculos în fața lui Liverpool îi aduce un loc în echipa etapei.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58

Fundași

Jarrad Branthwaite (Everton)
Puștiul de 18 ani este la doar a 2-a apariție în Premier League șî deja atrage foarte multe priviri. Adus în iarnă de Ancelotti din Liga a 4-a, Jarrad Branthwaite l-a înlocuit pe Holgate în minutul 16 al meciului cu Aston Villa ți va fi cu greu scos din primul 11 pe acest final de sezon în care Everton nu mai are obiectiv. Ancelotti îi va mai da șanse să prindă minute pe teren și e posibil să nu mai aibă nevoie de o altă achiziție în defensivă în perioada de transferuri din această vară.
https://i.eurosport.com/2017/11/05/2205053.jpg
Lewis Dunk (Brighton)
El este liderul unei defensive care a crescut în fiecare meci. Dunk a făcut o partidă foarte bună la Southampton, unde echipa sa a reușit să smulgă un punct. Dominarea gazdelor a fost absorbită foarte bine de defensiva condusă de Dunk.
Ezri Konsa (Aston Villa)
Are doar 22 de ani și este la primul sezon în Premier League, dar Ezri Konsa este una dintre surprize plăcute ale lui Aston Villa în 2020. Fundașul englez cu origini africane a crescut de la meci la meci! Golul de pe Goodison Park dă o nouă șansa formației lui Dean Smith la salvarea de la retrogradare.

Mijlocași

Junior Stanislas (Bournemouth)
E greu să intri pe Etihad când știi că Manchester City a câștigat cu 5-0 ultimele meciuri și tu ești în tricoul unei echipe care răsuflă cu greu în acest final de sezon! Junior Stanislas nu a ținut cont de asta și a fost motorul lui Bournemouth împotriva fostei campioane. Evoluția sa a semănat cu un interviu de angajare, iar faptul că Bournemouth poate retrograda asta nu înseamnă că el nu va rămâne în Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851734.jpg
Declan Rice (West Ham)
A crescut mult în ultimele două sezoane și este privit ca un titular incontestanbil în naționala Angliei pentru viitor. Declan Rice a fost un om extrem de important pentru David Moyes în acest final de campionat. Puștiul englez a marcat un gol frumos împotriva lui Watford și echipa sa este foarte aproape de salvare.
Tomáš Souček (West Ham)
Cehul se încăpătânează să intre meci de meci în echipa etapei în acest final de sezon! Tomáš Souček a ajuns la 3 goluri în ultimele 5 runde și West Ham va trebui să aibă o discuție foarte serioasă cu Slavia Praga în această vară. Cehul este doar împrumutat, dar sunt cluburi din Bundesliga și Premier League care roiesc în jurul său.
David Silva (Man. City)
Este cea mai potrivită retragere din Premier League pentru mijlocașul spaniol. Lui David Silva nu-i place atenția, reflectoarele sunt ceva ce nu consideră necesar la ultimele meciuri în tricoul lui Manchester City. David Silva are însă o evoluție care ar merita un standing ovation! Spaniolul a marcat din nou și a fost omul numărul 1 al ultimelor succese obținute de Guardiola în Premier League.

Atacanți

Marcus Rashford (Man. United)
El este noul lider al lui Manchester United. Atât în afara terenului, cât mai ales pe gazon, Marcus Rashford s-a maturizat și a devenit cel mai reprezentativ jucător al echipei lui Ole Gunnar Solskjaer. Rashford a dat un gol și o pasă de gol în succesul cu 2-0 de la Londra cu Crystal Palace.
https://i.eurosport.com/2020/07/15/2850661.jpg
Harry Kane (Tottenham)
Nu este la turație maximă, dar a reușit o dublă spectaculoasă. Harry Kane a marcat golurile victoriei lui Tottenham de la Newcastle, un succes care îî lasă lui Mourinho speranța că echipa din nordul Londrei va prinde în extremis un loc în Europa League.
Sadio Mane (Liverpool)
Senegalezul a marcat în deplasarea de pe Emirates și a fost cel mai bun om al lui Liverpool. Mane nu a putut să anuleze marile erori din defensiva lui Klopp, iar Arsenal s-a impus în meciul de miercuri seara.
https://i.eurosport.com/2020/07/18/2851833.png
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08