Primul 11 al etapei


https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701499.jpg
Premier League
Grealish, despre presiunea transferului la Man City: "Este mult mai greu decât mă așteptam să fie"
25/12/2021 LA 11:24

Portar

Wayne Hennessey (Crystal Palace)
Galezul a luat două goluri, dar evoluția lui a fost foarte bună, în condișiile în care Manchester City a avut 21 de șuturi la Londra.

Fundași

Adam Smith (Bournemouth)
Fundașul dreapta de la Bournemouth a revenit după două luni și jumătate. Jocul spu împotriva lui Norwich a fost foarte bun.
John Egan (Sheffield United)
Fundașul irlandez a fost la cel mai ănalt nivel împotriva unei ofensive bune, așa cum este Arsenal. Faptul că Sheffield nu a luat gol îl propulsează în echipa etapei.
Marcos Alonso (Chelsea)
Spaniolul Marcos Alonso a dat un gol vital pentru Lampard. Reușita sa din minutul 73 a meciului cu Newcastle urcă pe Chelsea până pe locul 4.

Mijlocași

Abdoulaye Doucouré (Watford)
Francezul Doucouré a dictat jocul la mijlocul terenului în partida de pe terenul lui Tottenham. Watford a obținut un punct în fața finalistei ultimei editii Champions League cu ajutorul unei evoluții foarte bune a lui Doucouré, care și-a eclipsat adversarii cu nume.
Theo Walcott (Everton)
Partida făcută de Walcott împotriva lui West Ham a fost aproape perfectă. Everton vedea după patru înfrângeri consecutive, iar Walcott a preluat rolul de dirijor. Mijlocașul englez a pasat decisiv la reușita de 1-0 a lui Bernard.
Yuri Tielemans (Leicester)
Belgianul de 22 de ani este una din revelațiile acestui sezon. Tielemans a făcut un nou meci foarte bun și a marcat împotriva lui Burnley, iar Leicester este pe locul trei în acest moment.
John Fleck (Sheffield United)
Scoțianul are fizic atipic pentru un mijlocaș box to box britanic. Deși 1.70 m s-a văzut foarte mult în ambele faze și a fost periculos și pentru poarta lui Leno.
Alex Oxlade-Chamberlain (Liverpool)
Liverpool a suferit pe Old Trafford, iar Klopp a fost nevoit s-a modifice tot în repriza a doua. Lallana a marcat golul egalizator, dar intrarea lui Oxlade-Chamberlain a adus schimbarea doriță de managerul german.
Jack Grealish (Aston Villa)
Englezul de 24 de ani este starul etapei! Aston Villa este într-o serie de patru meciuri fără înfrângere, iar Grealish este motorul acestei echipe. Grealish a marcat, a dat o pasă de gol și a hărțuit permanent defesiva lui Brighton.

Atacant

Marcus Rashford (Manchester United)
După 1-1 cu Liverpool, omul cel mai bun cde la Manchester United este un atacant. Rashford este omul potrivit la locul potrivit pentru echipa din Manchester, iar Ole Gunnar Solskjaer are misiunea de a-l folosi la maximum. Duminică, pe Old Trafford, Rashford a marcat golul care a oprit seria de 17 victorii consecutive a lui Liverpool în Premier League.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
"Cade doar dacă vede o umbră!" Atac dur la adresa celui mai scump transfer din Premier League
01/10/2021 LA 14:37
Premier League
Reacția dură a lui Grealish după ce a fost numit arogant: "Nu înțelegi ce se întâmplă în fotbal!"
04/09/2021 LA 11:31