Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ioan Viorel vă prezintă echipa etapei cu numărul 19 din Premier League

Ion Alexandru

Actualizat 31/12/2019 la 17:59 GMT+2

O nouă rundă din Premier League aduce cu ea 11 jucători care s-au făcut remarcați prin evoluțiile lor excelente. Ioan Viorel vă prezintă echipa etapei a 19-a.

Adama Traore

Credit imagine: Getty Images

Portar
Heaton (Aston Villa)
Deși au fost 4 portari care au terminat etapa fără gol primit, Heaton s-a remarcat. Portarul lui Aston Villa a fost între artizanii victoriei extrem de importante în fața lui Norwich. Oaspeții au avut 6 șuturi pe poartă, de trei ori mai mult decât Aston Villa, dar au plecat fără niciun punct de la Birmingham.
Fundași
Alexander-Arnold ( Liverpool)
A fost o demonstrație de forță a lui Alexander-Arnold la Leicester. Puștiul crescut de Liverpool dovedește că este cel mai bun fundaș din lume, ioar calitațile sale ofensive sunt demne de un David Beckham, varianta 2019. Un gol și două pase decisive la Leicester au fost rezultatul celui mai bun meci (din punct de vedere ofensiv) al lui Trent în acest sezon.
Trent Alexander-Arnold
van Dijk (Liverpool)
Nu a luat Balonul de Aur, deși sunt mulți care ar fi vrut asta, dar olandezul face în continuare senzație în defensiva lui Liverpool. Alisson a avut foarte puțină treabă în fața unei ofensive care impresionat până acum și defensiva coordinată excelent de van Djik a avut grijă să se întâmple asta.
Mee(Burnley)
Echipa sa a pierdut pe Goodison Park, dar Mee a fost între remarcații lui Burnley.
Bertrand (Southampton)
Fundașul stânga de la Southampton le-a arătat celor de la Tottenham cum trebuie să oprești ofensiva foarte lăudată a lui Chelsea. Hudson-Odoi și Pulisic nu au avut nici o șansă în fața fundașului care a câștigat trofeul Champions League în tricoul lui Chelsea.
Mijlocași
Naby Keita (Liverpool)
Liverpool nu-l are pe Fabinho, dar evoluția impecabilă a lui Naby Keita de la Leicester îi demonstrează lui Klopp că este o soluție bună pentru postul de mijlocaș central.
Adama Traore (Wolves)
Un adevărat tsunami în această parte a sezonului. Puștiul crescut de Barcelona a făcut o repriză perfectă în fața lui Guardiola. Traore a marcat un gol foarte frumos și a creat faza golului reușit de mexicanul Raul Jimenez. Totul de la 0-2 acasă în fața campionilor de la Man City.
Ward-Prowse (Southampton)
Este stâlpul lui Southampton, iar succesul de pe Stamford Bridge este o demonstrație că acest fost căpitan al naționalei de tineret a Angliei merită mai mult respect.
Dele Alli (Tottenham)
Mourinho l-a trezit, iar Dele Alli îl răsplătește. Mijlocașul englez a marcat golul victoriei în fața lui Brighton și este între cei mai buni oameni de la Tottenham în acest final de an.
Dele Alli
Atacanți
Firmino (Liverpool)
Brazilianul este cel mai greu de citit jucător din atacul lui Liverpool. Firmino poate face orice, iar Klopp are meritul că a găsit și exploatează la maxim această versatilitate. Meciul făcut de Firmino la Leicester nu uimește pe nimeni. Așa joacă Firmino, iar acest avans considerabil luat de Liverpool în Premier League poartă și amprenta lui.
Martial (Manchester United)
Francezul Martial a reușit, în sfârșit, să-i ia fața lui Rashford într-un meci din acest sezon. Martial are un potenșial foarte mare, iar fanii de pe Old Trafford vor să-l vadă cât mai des în forma aratată la succesul cu 4-1 împotriva lui Newcastle.
Echipa Etapei
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo