Portar
Guaita (Crystal Palace)
Portarul spaniol a avut o repriză fanastică la Southampton, unde Crystal Palace a condus cu 1-0. Guaita a salvat un punct pentru londonezi cu 4 parade spectaculoase. Doar Ings, devenit al doilea marcator al campionatului, l-a învins în minutul 74. Crystal Palace a încasat, cu Guaita în poartă, doar 3 goluri în cele 6 partide jucate în decembrie în Premier League.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Fundași
Azpilicueta (Chelsea)
Chelsea a obținut un nou succes important într-un derby al Londrei. Victoria de pe Emirates, în fața lui Arsenal, a fost conturată după evoluția foarte bună a lui Azpilicueta. Fundașul lui Chelsea și-a arătat calitățile atât pe fază defensivă, cât și pe cea ofensivă.
Gomez (Liverpool)
Matip și Lovren, accidentați? Nici o grijă pentru Klopp, pentru că mangerul german de la Liverpool îl are pe Joe Gomez. Englezul de națională a avut în față o echipă pe val, cu jucători de atac cu o forță de pătrundere mare. Gomez s-a descurcat foarte bine și Liverpool a încheiat 2019 cu o victorie importantă
Coady (Wolverhampton)
Când ești fundaș și ajungi în echipa etapei din Premier League după un meci cu Liverpool înseamnă că ai jucat aproape perfect. Căpitanul lui Wolves a ținut în frâu cea mai lăudată ofensivă din Anglia. Mulți ar spune că Liverpool nu a făcut un joc grozav, dar asta se datorează evoluției bune a blocului defensiv, coordonat bine de Coady, al lui Wolves.
Burn (Brighton)
Brighton a ieșit din zona periculoasă a clasamentului după succesul cu 2-0 în fața lui Bournemouth. În astfel de meciuri e nevoie de fundași puternici, iar Dan Burn este un exemplu foarte bun. Fundașul lui Potter a fost ghinionist să nu termine meciul cu primul gol din carieră în Premier League. Arbitri din camera VAR l-au anulat pentru un offside.
Mijlocași
De Bruyne (Manchester City)
Gol și pasă de gol în fața unui adversar incomod. Este specialitatea casei la Kevin De Bruyne. Mijlocașul lui Guardiola are un final excelent de an. Evoluția din ultimul meci al deceniului, în victoria cu 2-0 în fața lui Sheffield United, arată că De Bruyne este cel mai important jucător de la Manchester City.
Jorginho (Chelsea)
"Când Jorginho joacă la parametri ridicați, Chelsea nu poate pierde" Așa spun fanii lui Chelsea, iar derby-ul cu Arsenal a fost o reconfirmare a acestui lucru. Italo-brazilianul a făcut un nou meci foarte bun și golul la care Leno a gafat a fost doar încununarea eforturilor sale.
Sarr (Watford)
Venirea lui Nigel Pearson a readus-o la viață pe Watford și l-a trezit pe Sarr. Senegalezul, coleg la națională cu Mane, a marcat din nou după reușita din victoria spectaculoasă cu Manchester United. Sarr a înscris ultimul gol al succesului obținut în fața lui Aston Villa
Atacanți
Calvert-Lewin (Everton)
Nu știm ce i-a spus Ancelotti lui Calvert-Lewin, dar funcționerază! Toate golurile lui Everton de la instalarea italianului pe banca tehnică au fost date de atacantul englez. Calvert-Lewin a reușit o dublă în succesul cu 2-1 de la Newcastle
https://i.eurosport.com/2019/12/28/2743448.jpg
Deeney (Watford)
Căpitanul lui Watford nu mai marcase două goluri într-un meci din februarie. Deeney o facea atunci în fața lui Cardiff, acum a lovit-o pe Aston Villa. Energia și infuența în vestiar a lui Deeney este foarte cunoscută. Atunci când și marchează, Deeney devine decisiv de fiecare dată!
Rashford (Manchester United)
Manchester United este o echipă care depinde Rashford. Atacantul englez este motorul ofendsiv, iar cele 5 goluri reușite în decembrie au adus 4 victorii foarte importante pentru Solskjaer. Chiar dacă reușita de la Burnley a venit târziu și a fost după o minge bâlbâită, Rashford meriă din plin locul în cele mai bun 11 al ultimei etape din acest deceniu.
https://i.eurosport.com/2019/12/30/2744166.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23