Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ioan Viorel vă prezintă echipa etapei cu numărul 21 din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 03/01/2020 la 11:55 GMT+2

O nouă rundă din Premier League aduce cu ea 11 jucători care s-au făcut remarcați prin evoluțiile lor excelente. Ioan Viorel vă prezintă echipa etapei a 21-a.

James Maddison of Leicester City celebrates with Ayoze Perez of Leicester City after he scores his sides second goal during the Premier League match between Newcastle United and Leicester City

Credit imagine: Getty Images

Portar
Henderson (Sheffield United)
A fost o nouă seară foarte grea pentru Sheffield United, iar portarul ei s-a descurcat foarte bine. Chiar dacă Sheffield United a pierdut, ca și pe Etihad din Manchester, Dean Henderson a fost între remarcații partidei de pe Anfield.
Dean Henderson
Fundași
Cedric (Southampton)
Portughezul este într-o creștere evidentă, iar siguranța defensivă a lui Southamton din ultimele meciuri se datorează și lui. Cedric Soares s-a descurcat minunat, în această etapă, în fața unor adversari foarte buni, ca Lucas Moura și Dele Alli.
Sokratis (Arsenal) și Luiz (Arsenal)
Arteta a reușit în sfârșit să descopere lacătul defensiv pe care-l visează fanii. Cu Manchester United, Arsenal a obținut primul succes din fața unui adversar din partea superioară a clasamentului și a găsit soluția de a nu încasa gol. Sokratis și David Luiz au evoluat mai bine ca niciodată în acest sezon, iar conlucrarea lor a dus la un meci slab făcut de Rashford și Martial pe Emirates. O mențiune în plus pentru grecul Sokratis, care a reușit să și înscrie.
Sokratis Papastathopoulos
Robertson (Liverpool)
Debut excelent de an 2020 pentru scoțianul pe care Klopp l-a transformat într-un servant perfect. Andy Robertson a pasat foarte bine la golul de 1-0 reușit de Salah împotriva lui Sheffield United
Mijlocași
Maddison (Leicester)
Prima etapă din 2020 și primul gol magnific marca James Maddison. Englezul de la Leicester are deja 8 goluri din afara careului în ultimul an și jumătate, mai mult decît orice alt jucător din Premier League. Maddison a contribuit, din nou, decisiv la succesul lui Leicester, 3-0 la Newcastle.
Noble (West Ham)
Este căpitanul perfect pentru West Ham. Echipa londoneză a fost trezită de David Moyes, dar și de reacția de orgoliu al lui Noble. Cu această dublă, englezul a devenit cel mai prolific jucător din era Premier League pentru West Ham. Noble a contribuit la 78 de goluri, la fel ca și italianul Di Canio.
Mark Noble
Grealish (Aston Villa)
Jack Grealish este singurul jucător al lui Aston Villa care pare să creadă în salvarea de la retrogradare. Grealish a reușit un nou gol foarte frumos, al 6-lea în acest sezon și echipa din Birmigham a câștigat cu 2-1 la Burnley, un meci crucial pentru lupta din subsolul clasamentului.
Atacanți
Pepe (Arsenal)
Ivorianul a arătat, în sfârșit, ca jucătorul pentru care Arsenal și-a bătut recordul de transfer. Pepe a marcat din nou cu stângul, al 24-lea gol din ultimele 18 luni cu acest picior, și a fost elemntul inspirațional din ofensiva lui Arteta. Odată intrat în formă, Pepe va fi greu de scos din echipă.
G. Jesus (Manchester City)
Gabi Jesus este omul de coșmar pentru Everton. Atacantul brazilian a ajuns, grației dublei din prima zi a anului 2020, la 7 goluri marcate îmnpotriva lui Everton. Echipa de pe Goodison Park este ținta perfectă a lui Jesus.
Deulofeu (Watford)
Venirea lui Nigel Pearson a bulversat serios toată zona retrogradării din Premier League! Watford a început să câștige și după o serie de 10 puncte în ultimele 4 meciuri are speranțe. Chiar dacă Watford are, în continuare, cea mai slabă ofensivă din Premier League, Deulofeu merită nominalizarea pentru echipa etapei. Catalanul a marcat în victoria uriașă pentru Watford, 2-1 cu Wolverhampton.
În weekend-ul următor fotbalul din Premier League lasă locul partidelor din Cupa Angliei. Eurosport va transmite cele mai interesante 4 meciuri din această fază a competiției, prima în care vor fi implicate echipe din Premier League.
FA CUP
Premier League și Cupa Angliei sunt transmise în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunile Premier League Show și FA Cup Show, produse de către Eurosport România, au loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League și Cupa Angliei. Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo