Portar

Nick Pope (Burnley)
Pope a făcut o nouă partidă formidabilă pe Anfield. În iulie 2020 a luat gol, iar echipa lui a luat un punct, în timp ce acum a reușit să închidă poarta. Burnley a oprit o serie extraordinară de aproape 4 ani a lui Liverpool. Din 2017 nu mai pierduse echipa lui Klopp pe teren propriu.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Fundași

Joao Cancelo (Man City)
Portughezul este omul bun la toate le benzile lui Guardiola. Joao Cancelo a crescut foarte mult în acest sezon. Aportul său ofensivei v a fost completat de o atenție deosebită la plasamentul defensiv.
Michael Keane (Everton)
Ancelotti a avut multe probleme defensive la Everton, dar a reușit să le regleze datorită preciziei lui Keane. Fundașul englez a ajutat echipa și pe fază ofensivă, iar reușita sa din meciul de oe Molineux din Wolverhampton a fost de 3 puncte!
James Tarkowski (Burnley)
Pe Anfield, Tarkowski l-a făcut pe Klopp să regrete faptul că nu l-a ofertat în 2020. Fundașul lui Burnley a rezolvat multe situații grele pentru echipa sa. Parteneriatul Pope-Tarkowski-Mee este cheia succesului tacticii impuse de Sean Dyche la Burnley.
Ethan Ampadu (Sheffield United)
Are doar 20 de ani și este de meserie fundaș stânga. Ampadu trebuie însă să se adapteze la cerințele lui Chris Wilder. Sheffield joacă în ultima vreme cu trei fundași centrali, care urcă și crează superioritate în ofebsivă. Ampadu a interpretat foarte bine această partitură și a fost omul meciului în prima victorie a sezonului, 1-0 cu Newcastle.

Mijlicași

Wilfried Ndidi (Leicester)
Ndidi este omul care dictează ritmul la Leicester. Jocul echipei lui Brendan Rodgers este dependent de evoluția lui Ndidi. Mijlocașul nigerian a jucat excelent împotriva lui Chelsea, a și marcat cu un șut superb, iar succesul a venit natural. Leicester a învins cu 2-0 și a urcat temporar pe locul 2.
Paul Pogba (Man United)
Manchester United a urcat pe primul loc în Premier League datorită unui gol reușit de Pogba. Francezul a crescut ritmul jocului să, iar Solskjaer profită, acum, la maxim de calitățile lui Pogba. Campionul mondial este esențial în lupta pentru titlu din a doua parte de sezonului.
Kevin De Bruyne (Man City)
Există Kevin De Bruyne și restul lumii. Belgianul face și desface jocul lui Man City în acest sezon. De Bruyne a fost din nou foarte bun în tricoul "cetățenilor" în partida din etapa a 18-a, 1-0 cu Brighton. City este pe drumul cel bun, dar accidentarea lui De Bruyne va deregla în următoarele 3 săptămâni randamentul echipei lui Guardiola.
Mark Albrighton (Leicester)
Albrighton este între fotbaliștii care au contribuit decisiv la minunea din 2016 de la Leicester, iar revilimentul să din acest sezon este pe cât de surprinzător pe cât este de spectaculos. Mijlocașul de 31 i-a dat o pasă luminoasă lui Maddison pentru golul 2.

Atacanți

Phil Foden (Man City)
Gol de 3 puncte cu Brighton și o evoluției foarte bună! Foden este golgheterul din acest sezon al lui Pep Guardiola, deși nu a fost mereu titular. Puștiul englez se simte foarte bine în această parte a sezonului și poate deveni un atu în lupta pentru titlu.
Michail Antonio (West Ham)
Revenirea după accidentare a lui Antonio a avut un impact imediat. Atacantul englez a reușit două goluri foarte importante și echipa lui Moyes s-a impus cu 2-1 în fața lui West Brom și 1-0 cu Burnley. West Ham a început perfect 2021, cu 4 victorii și a urcat pe locul 7 în Premier League.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976219.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52