Portar

Emi Martinez (Aston Villa) - Cel mai probabil, argentinianul a fost cel mai bun portar din acest sezon de Premier League. Fanii lui Arsenal să se uite în altă parte.

Fundași

Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
ACUM 18 ORE
Wan-Bissaka (Manchester United) - Nimeni nu a pus la îndoială calitățile defensive ale englezului, dar un fundaș de bandă trebuie să aibă și un aport ofensiv considerabil iar Wan-Bissaka a început să facă fix asta în ultimele luni, ducându-și jocul la un alt nivel, inclusiv în derby-ul cu Manchester City.
Dawson (West Ham) - Succesul lui West Ham din acest sezon se datorează în mare parte defensivei iar veteranul Dawson a adus siguranță apărării, propulsând echipa lui David Moyes pe primele locuri din clasament.
Andersen (Fulham) - Este meritul lui Scott Parker că a crezut mereu în echipa sa și că a reușit să revitalizeze o campanie care părea de mult moartă pentru Fulham. Totuși, Parker nu ar fi reușit asta fără unul dintre cei mai în formă fundași centrali la ora actuală în Premier League, Andersen.
Luke Shaw (Manchester United) - Shaw a marcat golul care a închis tabela în derby-ul cu City. Mai mult, Shaw este jucătorul care a creat cele mai multe ocazii în 2021 în Premier League iar asta spune totul despre progresul său.

Premier League. Manchester City - Manchester United 0-2. Rezumatul derby-ului de pe Etihad

Mijlocași

Ward-Prowse (Southampton) - Întotdeauna motorul lui Southampton, Ward-Prowse este jucătorul pe care Ralph Hasenhuttl se bazează mereu, chiar și în momentele dificile cauzate de accidentarea mai multor piese de bază, cum a fost cazul meciului de la Sheffield United.
Tielemans (Leicester) - Belgianul a devenit cel mai important membru al mijlocului echipei lui Brendan Rodgers iar alături de Ndidi formează un cuplu esențial la centrul terenului pentru succesul din acest sezon al lui Leicester.
Lemina (Fulham) - Gabonezul nu a impresionat la Southampton, însă împrumutul său la Fulham pare să fie un succes, fiind unul dintre jucătorii pe care Scott Parker se bazează din ce în ce mai mult.

Tottenham - Crystal Palace 4-1. Kane și Bale, show în meciul de la Londra. VIDEO

Atacanți

Che Adams (Southampton) - Danny Ings s-a accidentat astfel că responsabilitatea pentru goluri cade acum pe umerii lui Che Adams iar englezul și-a făcut datoria la Sheffield, marcând golul care a închis tabela.
Harry Kane (Tottenham) - Cel mai bun atacant din Premier League? Poate Salah ar vrea să ne contrazică, dar realitatea este că Tottenham este cu totul altă echipă atunci când Kane lipsește.
Gareth Bale (Tottenham) - Galezul este un jucător renăscut și nu se mai poate opri din marcat sau oferit assisturi. Parteneriatul cu Harry Kane îl face probabil gelos pe Son, dar când cei trei vor avea o chimie așa cum trebuie, apărările din Premier League vor avea mari probleme.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/09/3008673.jpg
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
ACUM 20 ORE
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 21 ORE