Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 20/10/2020 la 11:43 GMT+3

Ion Alexandru a ales cel mai bun 11 din a 5-a etapă a sezonului 2020-2021. Son și Kane au continuat forma excelentă, Jack Grealish a condus pe Aston Villa către o noup victorie mare, Timo Werner a încântat la Chelsea, iar Harry Maguire și Ruben Dias au ajutat echipele din Manchester să obțină victorii importante.

Heung-min Son și Harry Kane sunt în mare formă!

Credit imagine: Getty Images

Portar

Emiliano Martinez (Aston Villa)
Portarul ca a stat rezerva la Arsenal timp de 10 ani, Martinez continuă un 2020 de vis. Argentinianul a reușit să închidă poarta pe terenul lui Leicester și noua sa echipă continuă parcursul foarte bun din acest debut de sezon.

Fundași

Matthew Cash (Aston Villa)
Cash face banii! Cele 19 milioane de euro plătite de Aston Villa la Nottingham reprzintă o sumă corectă pentru Matt Cash, pultiul de 23 de ani care poate juca pe orice post în banda dreaptă. Cash a reușit să-l oprească fără mari emoții pe Harvey Barnes la Leicester.
Ruben Dias a jucat excelent pentru Manchester City în partida cu Arsenal
Ruben Dias (Manchester City)
Portughezul adus cu un transfer pe ultima sută de metri a fpcut un meci încurajator pentru Guardiola în fața unui adversar complicat, Arsenal. Ruben Dias pare omul potrivit pentru un cuplu de fier cu Laporte în fața lui Ederson. După 500 de milioane investiți în fundași la Manchester City, Guardiola a găsit un om care să betoneze o defensivă care a tremurat în ultimul an.
Harry Maguire (Manchester United)
Criticat dur în ultimele luni, Maguire a făcut un meci foarte bun la Newcastle. Căpitanul lui Manchester United a reușit să marcheze și să inspire o revenire spectaculoasă pe un teren unde în toamna trecută Solskjaer a pierdut cu 1-0.
Ben Chilwell este unul dintre cei mai buni ai lui Chelsea
Ben Chilwell (Chelsea)
Lampard a insistat pentru aducerea lui Chilwell de la Leicester, preșul este pe măsură, dar englezul are valoare și a arătat-o și în meciul de sâmbătă cu Southampton. Chilwell a avut adversari cu multă energie, dar a focut față foarte bine. Deși Chelsea a încasat 3 goluri, Chilwell intră în echipa etapei pentru că problemele au venit din nou din poartă!

Mijlocași

James Rodriguez (Everton)
Columbianul James Rodriguez este în forma arătată acum mulți ani la Mondialul din Brazilia când a fost golgheterul competiției și a prins echipa turneului. Ancelotti știe cum să-l pună în valoare și James răspunde prin evoluții excelente. Jocul entuziasmant al lui James Rodriguez la Everton a provocat o adevprată furtună la Real, unde Zidane a fost invitat să vadă derbyul Merseyside. James a fost din nnoiu la înălțime într-o etapă în care Realul a pierdut acasă cu Cadiz.
Bruno Fernandes (Manchester United)
Bruno Fernandes a participat la 19 goluri în primele 18 meciuri în Premier League. Portughezul este dirijorul lui Manchester United, iar în deplasarea de la Newcastle a reușit un gol superb. Nu toate au mers bine pe St.James pentru Bruno care a ratat primul penalty în Anglia.
picture

Bruno Fernandes a ratat primul penalty din carieră, în Newcastle vs Manchester United

Jack Grealish (Aston Villa)
Grealish a inspirat Aston Villa pentru al patrulea succes din acest sezon. Căpitanul a fost excelent la Leicester și a condus spre victorie la Leicester o echipă care a renăscut după un final de sezon cu multe emoții.
Heung-min Son (Tottenham)
Son este în forma vieții! Coreeanul este golgheterul Premier League, la egalitate cu atacantul lui Everton Calvert-Lewin. Son a marcat și împotriva lui West Ham după mai puțin de un minut și a pasat la reușita de 2-0 a lui Harry Kane. Son a ajuns la 7 reușite în primele 5 etape din Premier League.

Atacanți

Timo Werner (Chelsea)
Prima evoluție de excepție pentru Timo Werner în Premier League! Titularul naționei Germaniei a reușit două goluri foarte frumoase pentru Chelsea în egalul, 3-3 cu Southampton. Lampard l-a repoziționat față de perioada RB Leipzig și Werner arată că poate juca și pe postul de număr 9.
picture

Timo Werner, gol superb în Chelsea vs Southampton! Cum l-a păcălit starul german pe portar

Harry Kane (Tottenham)
Dublă de 8 minute pentru Harry Kane în derbyul cu West Ham. Căpitanul Angliei are un debut excelent de campionat, iar Mourinho a reușit să-l transforme într-un jucător perfect. Pe lângă instintul incredibil din fața porții și golurile marcate, Kane are deja 7 pase de gol în acest sezon care a început de doar 5 săptămâni!
Echipa etapei cu numărul 5 din Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo