Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a doua din Premier League

Ion Alexandru

Actualizat 22/09/2020 la 11:49 GMT+3

Ion Alexandru a ales cel mai bun 11 din etapa a doua a sezonului 2020-2021. Cu 44 de goluri, această etapă a fost cea mai prolifică din istoria Premier League, în formatul cu 20 de echipe. Son și Kane au fost starurile etapei.

Heung-min Son și Harry Kane sunt în mare formă!

Credit imagine: Getty Images

Portar

ALISSON Becker (Liverpool)
Jorginho nu ratase niciun penalty la Chelsea. Până a dat de Alisson. Lovitura de pedeapsă apărată de brazilian a dărâmat și ultimele speranțe pentru Chelsea. Alisson a oprit o serie de 6 meciuri în care Liverpool a primit gol în Premier League. Pe Stamford Bridge, campionii au câștigat cu 2-0.

Fundași

Tariq LAMPTEY ( Brighton)
Puștiul de 19 ani adus de la Chelsea joacă parcă mai bine de la meci la meci. Fundașul dreapta a hărțuit permanent defensiva lui Newcastle și a scos trei cartonașe galbene în cele 58 de minute cât a stat pe teren. Lamptey s-a accidentat și a fost înlocuit de Potter.
Fabinho a jucat foarte bine poziția de fundaș central pentru Liverpool pe Stamford Bridge
FABINHO (Liverpool)
Partida impecabilă făcută de mijlocașul brazilian pe care Jurgen Klopp l-a reprofilat pe postul de fundaș central la meciul de pe Stamford Bridge. Fabinho a avut cele mai multe pase complete, 86 și l-a oprit de trei ori pe Timo Werner.
Ezri KONSA (Aston Villa)
Meci foarte bun făcut fundașul englez de 23 de ani. Pe lângă golul victoriei, Konsa s-a descurcat foarte bine și pe fază defensivă.
James JUSTIN ( Leicester)
Înlocuitorul lui Chilwell la Leicester își face treaba din ce în ce mai bine. Justin a reușit să și marcheze în succesul cu 4-2 din partida cu Burnley.

Mijlocași

HELDER COSTA (Leeds)
La doar a doua apariție în Premier League pentru Leeds, portughezul născut în Angola a reușit o dublă. Mijlocașul crescut de Benfica a făcut meci excelent împotriva lui Fulham. Helder Costa a fost motorul ofensiv al lui Bielsa.
picture

Mikel Arteta l-a redescoperit pe Dani Ceballos

Credit imagine: Eurosport

Dani CEBALLOS (Arsenal)
Spaniolul a dictat ritmul meciului câștigat de Arsenal în fața lui West Ham. Dani Ceballos a dat și pasa de gol la reușita decisivă marcat de Eddie Nketiah.
Kevin DE BRUYNE (Manchester City)
Este dirijorul orchestrei lui Pep Guardiola. De Bruyne a reușit un gol și o pasă de gol la debutul în noul sezon, pe terenul lui Wolves. Belgianul face totul cu o lejeritate dezarmantă, iar pe Molineux din Wolverhampton a făcut o nouă demonstrație a valorii sale.
Heung-min SON (Tottenham)
4 goluri într-o jumătate de oră! Son a fost devastator pe contraatac în partida de la Southampton. Este primul jucător asiatic care marchează de 4 ori într-un meci din Premier League.
picture

Son, în formă incredibilă! Starul lui Tottenham a marcat 4 goluri în duelul cu Southampton

Atacanți

Harry KANE (Tottenham)
Kane a făcut-o din nou! La 3 ani distanță după ce într-un meci cu Leicester a dat 4 goluri și o pasă de gol, Kane a participat din nou la 5 goluri în același meci. În același timp, Kane este primul englez care dă 4 pase de gol în același meci din Premier League.
Dominic Calvert-Lewin a reușit o triplă pentru Everton împotriva lui West Brom
Dominic CALVERT-LEWIN (Everton)
Atacantul lui Everton a reușit un hattrick în partida câștigată cu 5-2 în fața nou promovatei West Bromwich Albion. Calvert-Lewin a fost revitalizat de Ancelotti și a ajuns la 4 reușite în primele 2 etape.
Echipa etapei a doua din Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo