Portar

Karl Darlow (Newcastle)
Accidentarea lui Dubravka a avut la Newcastle United efectul pe care l-a avut cea a lui Leno la Arsenal. Arteta l-a descoperit pe Emiliano Martinez, în timp ce Steve Bruce îl are pe Darlow. Englezul de 29 de ani nu mai apărase de 3 ani, dar profită de accidentarea lui Dubravka și face minuni în poarta lui Newcastle. În fața lui Tottenham a fost unul dintre cei mai buni de pe teren!
Premier League
Un nou meci amânat în Premier League: Leicester - Norwich, reprogramat din cauza COVID-19
30/12/2021 LA 20:41

Fundași

Trent Alexander-Arnold (Liverpool)
"Pasă de gol, Trent" este deja un clișeu pentru toți comentatorii din lume. Trent Alexander-Arnold este cel mai bun fundaș dreapta din Premier League și o demonstreazā aproape la fiecare meci. Cu Arsenal, Trent a pasat minunat la golul lui Robertson și a centrat pentru prima reușită în tricoul campionilor a lui Diogo Jota.
https://i.eurosport.com/2020/09/28/2896546.jpg
Tyrone Mings (Aston Villa)
Este starul unei defensive care începe să adune meciuri fără gol primit. Mings a și marcat în succesul de la Londra, 3-0 pe terenul lui Fulham.
Jan Bednarek (Southampton)
Fundașul polonez a coordonat perfect defensiva lui Southampton, care după înfrângeri consecutive s-a impus la Burnley. Echipa sa a scăpat fără gol primit pentru prima dată în 5 partide și a câștigat cu reușita lui Ings.
Solly March (Brighton)
Noul sistem cu 3 fundași al lui Potter l-a scos pe uriașul Dan Burn din primul 11. Pe postul aripă stânga este March, care a jucat excelent cu Manchester United și a marcat al treilea gol din carieră în Premier League.
https://i.eurosport.com/2020/09/26/2894373.jpg

Mijlocași

Mason Mount (Chelsea)
West Brom a condus cu 3-0 pe Chelsea la pauză. Atunci a intrat în discuție Mount. Puștiul crescut de Chelsea a marcat și a făcut cel mai bun meci al sezonului. Chelsea a fost condusă de Mount din teren pentru un punct nesperat la Birmingham.
Declan Rice (West Ham)
Rice a făcut un meci excelent împotriva lui Wolverhampton. Mijlocașul englez a dictat ritmul pentru echipa lui Moyes în cel mai tare succes din 2020, 4-0 cu Wolves. Lampard speră să-l convingă să vină la Chelsea până pe 5 octombrie.
Jack Harrison (Leeds)
Debutul furtunos în Premier League al lui Harrison continuă să uimească. Harrison a fost cel mai bun om de pe teren în al doilea succes consecutiv pentru Bielsa Boys, 1-0 la Sheffield.
Jarrod Bowen (West Ham)
Doar Salah și Aguero au marcat pe teren propriu mai mult decât Bowen începând cu startul sezonului 2017-2018 în primele 4 ligi engleze. Cu dubla împotriva lui Wolves, Bowen a ajuns la 36 de reușite.

Jamie Vardy înscrie un gol superb pe Etihad împotriva lui Manchester City

Atacanți

Jamie Vardy (Leicester)
Vardy este magic! Golgheterul sezonului precedent a început în forță și meciul de pe Etihad i-a fost ca o mănușă. Fundașii lui Pep nu au știut ce i-a lovit! Vardy a marcat de trei ori și este singurul jucător din lume care are 6 reușite împotriva lui Manchester City de la venirea lui Guardiola.

Festival de goluri în Premier League: WBA - Chelsea 3-3

Callum Robinson (West Brom)
Adus în vară de la Sheffield, Robinson a terorizat defensiva milionarilor de la Chelsea. Atacantul englez de 25 de ani a făcut o repriză minunată în care l-a învins de două ori pe Caballero.
https://i.eurosport.com/2020/09/29/2896944.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ce se întâmplă cu Leicester? Care este punctul slab al echipei lui Brendan Rodgers
12/12/2021 LA 10:26
Premier League
Ce jucător poate fi Kante! Vardy a dezvăluit ce a făcut francezul a doua zi după ce a câștigat UCL
10/12/2021 LA 07:51