Potrivit presei din Italia, goalkeeper-ul român a intrat în atenția formației din Premier League, care în ultimul timp, a întâmpinat multe probleme din punct de vedere al portarilor. Titularul lui West Ham, Lukasz Fabianski, a suferit o nouă accidentare la meciul cu Sheffield United, în timp ce Roberto şi David Martin, variantele de rezervă ale "ciocănarilor", nu au avut prestații promițătoare când au prins primul 11.
Numit recent pe banca lui West Ham, David Moyes a cerut de urgenţă aducerea unui goalkeeper, măcar sub formă de împrumut, exact varianta agreată de Inter.
FC Inter News susține că oficialii londonezi au pus ochii pe Ionuț Radu, care a fost lăsat pe bancă de noul antrenor de la Genoa, Davide Nicola. Tehnicianul de 46 de ani îl preferă în locul internaționalului român pe Mattia Perin, împrumutat de la Juventus în această iarnă.
Serie A
Inzaghi a vorbit despre Ionuț Radu înaintea meciului Udinese – Inter: "La mine există o ierarhie!"
01/05/2022 LA 07:35
https://i.eurosport.com/2019/11/26/2724555.jpg

Ionuț Radu, dorit de mai multe echipe din Europa

Împrumutul lui Ionuț Radu la Genoa se va încheia pe 30 iunie, jucătorul de 22 de ani urmând să revină la Inter. Deși multe echipe sunt interesate de aducerea portarului român, se pare că oficialii lui Inter au alte planuri și vor să-l păstreze.
"Inter nu are nicio intenție de a-l ceda definitiv pe Radu, pe care îl vede viitorul porții echipei.", a fost mesajul postat pe FC Inter News.
West Ham nu este singura echipă din Anglia care și-l dorește pe Radu. Cei de la Arsenal îl vor definitiv pe Radu pentru ca acesta să intre în competiție cu Bernd Leno.
Cu toate acestea, conducerea lui Inter Milano a respins direct oferta, lucru care s-a întâmplat și când oficialii lui Nice, Fiorentina și Torino s-au interesat de fostul portar al naționalei de tineret a României.
În actualul sezon, Radu a bifat 19 meciuri în tricoul celor de la Genoa, în toate competițiile, timp în care a încasat 37 de goluri.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Ionuț Radu, apărat de suporterii lui Inter, după gafa absurdă cu Bologna! Bannerul afișat de ultrași
30/04/2022 LA 07:25
Serie A
Soarta lui Ionuț Radu, decisă de Inter! Agentul portarului român a făcut marele anunț
29/04/2022 LA 13:42