În vârstă de 27 de ani, mijlocașul ofensiv al "galacticilor" are un potențial deosebit, dar, odată cu revenirea lui Zidane pe banca tehnică a formației blanco, a prins tot mai rar primul 11. Spaniolul e nemulțumit de statutul pe care îl are și vrea să dea curs unei alte provocări.
Formația care e cel mai aproape să îl transfere este Chelsea, englezii notând că gruparea lui Abramovich e gata să plătească 52 de milioane de euro pentru transferul său.
Mijlocașul e și pe lista lui Arsenal, însă "albaștrii" lui Lampard sunt mult mai aproape de transfer. Aceștia îi oferă un salariu superior lui Isco, care va avea astfel posibilitatea să evolueze la anul în Champions League. "Tunarii" sunt într-un sezon dezastruos, iar șansele să ajungă pe un loc de Ligă sunt în acest moment minime.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
IERI LA 11:14
Chelsea a avut un start de sezon fantastic, însă acum și ea trece printr-o perioadă grea, după ce a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri. După 17 etape, echipa de pe Stamford Bridge ocupă locul 4 în Premier League, cu 29 de puncte.
Chelsea speră să treacă de perioada grea odată cu partida cu Tottenham. Meciul în care Mourinho își întâlnește formația pentru care a scris istorie pe banca tehnică este duminică, de la 18:30, pe Eurosport 1.

Chelsea poate face transferuri

Chelsea poate cumpăra jucători în ianuarie după ce FIFA a anulat interdicția de transferuri a clubului din Londra în urma apelului depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).
Gruparea de pe Stamford Bridge a primit interdicție la transferuri pentru două perioade de la FIFA în februarie 2019 după ce au încălcat regulile privind jucătorii tineri.
TAS a înjumătățit această sentință și drept urmare Chelsea poate face transferuri în ianuarie. Echipa deținută de Roman Abramovich a fost amendată și cu 250.000 de euro.
Chelsea a primit interdicție la transferuri după ce a încălcat de 150 de ori regulile privind 69 de jucători ai academiei timp de mai multe sezoane, conform verdictului oferit de FIFA.
TAS a concluzionat că echipa lui Lampard ”a încălcat regulile privind transferurile internaționale de minori”, însă ”totul a fost pentru mai puțini jucători, o treime din câți a găsit FIFA”.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34