Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ivan Toney, filmat când își înjură propria echipă. Reacția avută, după ce imaginile au ajuns pe net

Cristian Mihală

Publicat 29/01/2022 la 18:21 GMT+2

Ivan Toney și-a cerut scuze, după ce pe rețelele sociale a apărut în această dimineață un videoclip de câteva secunde în care înjură clubul la care evoluează, Brentford.

Ivan Toney, împotriva lui Liverpool

Credit imagine: Eurosport

Vedeta incontestabilă a lui Brentford, Ivan Toney, se află într-o situație ingrată. În vacanța de iarnă, acesta a fost surprins într-un video cum strigă împotriva propriului club, probabil amețit de aburii alcoolului. Respectivele imagini au fost azi încărcate pe o rețea de socializare și au produs vâlvă în Anglia.
Vârful de 25 de ani a ieșit în față și și-a cerut scuze pentru atitudinea avută, lăsând de înțeles că a fost doar o glumă, sentimentele lui față de Brentford și fanii echipei fiind extrem de puternice.
"Sunt conștient de videoul care a fost încărcat azi pe o rețea de socializare. A fost făcut în Dubai, acolo unde mi-am petrecut vacanța de iarnă. În el, folosesc un limbaj inacceptabil. Videoul a fost tăiat și editat pentru a avea impactul pe care îl are, dar asta nu înseamnă că trebuia să mă pun în această ipostază.
Vreau să îmi cer scuze față de toți fanii lui Brentford și față de club. Vă respect pe toți și vreau să vă asigur că iubesc să fac parte din această echipă și să evoluez aici. Voi trage și mai tare de acum înainte la antrenamente, pentru a marca mai mult și a câștiga cât mai multe meciuri până la finalul sezonului", a scris Toney pe Twitter.
CITEȘTE ȘI:

Ivan Toney, omul din spatele promovării lui Brentford

Ivan Toney este omul care în numai 2 ani a reușit să ajungă din Liga a 3-a engleză până în Premier League. Atacantul de 25 de ani a marcat 33 de goluri în sezonul trecut de Championship, contribuind esențial la promovarea istorică a celor de la Brentford.
Ajuns la 25 de ani, Toney a fost jucătorul lui Newcastle, dar nu a primit prea multe șanse de a-și demonstra valoarea pe St.James'Park. Atacantul a fost împrumutat de "coțofene" la mai multe echipe din eșaloanele inferioare, iar în 2018 a fost cedat definitiv la Peterborough.
Atacantul englez nu și-a pierdut însă încrederea în el, chiar dacă a ajuns în Liga a 3-a, și a continuat să muncească, iar rezultatele s-au văzut în scurt timp. După ce a fost golgheter în League One în stagiunea 2019-2020, a venit trasnsferul la Brentford și Toney nu a mai ratat șansa primită, făcând un sezon istoric.
Interesant este că progresul lui Toney a fost prevăzut de președintele de la Peterborough în urmă cu puțin timp: "Toney are o ambiție arzătoare de a fi cel mai bun atacant central din Premier League. Cred că va avea ocazia să demonstreze asta foarte curând, fie cu Brentford, fie dacă cineva plătește 30 sau 40 de milioane de lire sterline pentru el. El va fi golgheterul Premier League peste câțiva ani, după părerea mea", spunea acesta pentru BBC.
6 goluri și două assisturi are Toney în acest sezon de Premier League. E de departe cel mai important jucător al nou-promovatei, dar cifrele sale nu au mai fost la fel de bune ca în Championship.
32 de milioane de euro este cota de piață a lui Toney, potrivit siteului de specialitate, transfermarkt.de.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo