Vedeta incontestabilă a lui Brentford, Ivan Toney, se află într-o situație ingrată. În vacanța de iarnă, acesta a fost surprins într-un video cum strigă împotriva propriului club, probabil amețit de aburii alcoolului. Respectivele imagini au fost azi încărcate pe o rețea de socializare și au produs vâlvă în Anglia.
Vârful de 25 de ani a ieșit în față și și-a cerut scuze pentru atitudinea avută, lăsând de înțeles că a fost doar o glumă, sentimentele lui față de Brentford și fanii echipei fiind extrem de puternice.
"Sunt conștient de videoul care a fost încărcat azi pe o rețea de socializare. A fost făcut în Dubai, acolo unde mi-am petrecut vacanța de iarnă. În el, folosesc un limbaj inacceptabil. Videoul a fost tăiat și editat pentru a avea impactul pe care îl are, dar asta nu înseamnă că trebuia să mă pun în această ipostază.
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
ACUM 8 ORE
Vreau să îmi cer scuze față de toți fanii lui Brentford și față de club. Vă respect pe toți și vreau să vă asigur că iubesc să fac parte din această echipă și să evoluez aici. Voi trage și mai tare de acum înainte la antrenamente, pentru a marca mai mult și a câștiga cât mai multe meciuri până la finalul sezonului", a scris Toney pe Twitter.
CITEȘTE ȘI:

Ivan Toney, omul din spatele promovării lui Brentford

Ivan Toney este omul care în numai 2 ani a reușit să ajungă din Liga a 3-a engleză până în Premier League. Atacantul de 25 de ani a marcat 33 de goluri în sezonul trecut de Championship, contribuind esențial la promovarea istorică a celor de la Brentford.
Ajuns la 25 de ani, Toney a fost jucătorul lui Newcastle, dar nu a primit prea multe șanse de a-și demonstra valoarea pe St.James'Park. Atacantul a fost împrumutat de "coțofene" la mai multe echipe din eșaloanele inferioare, iar în 2018 a fost cedat definitiv la Peterborough.
Atacantul englez nu și-a pierdut însă încrederea în el, chiar dacă a ajuns în Liga a 3-a, și a continuat să muncească, iar rezultatele s-au văzut în scurt timp. După ce a fost golgheter în League One în stagiunea 2019-2020, a venit trasnsferul la Brentford și Toney nu a mai ratat șansa primită, făcând un sezon istoric.
Interesant este că progresul lui Toney a fost prevăzut de președintele de la Peterborough în urmă cu puțin timp: "Toney are o ambiție arzătoare de a fi cel mai bun atacant central din Premier League. Cred că va avea ocazia să demonstreze asta foarte curând, fie cu Brentford, fie dacă cineva plătește 30 sau 40 de milioane de lire sterline pentru el. El va fi golgheterul Premier League peste câțiva ani, după părerea mea", spunea acesta pentru BBC.
6 goluri și două assisturi are Toney în acest sezon de Premier League. E de departe cel mai important jucător al nou-promovatei, dar cifrele sale nu au mai fost la fel de bune ca în Championship.
32 de milioane de euro este cota de piață a lui Toney, potrivit siteului de specialitate, transfermarkt.de.
Premier League
Arteta și-a distrus propriii jucători, după dezastrul cu Newcastle: "Au fost de 100 de ori mai buni"
ACUM 9 ORE
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
ACUM 11 ORE