Jack Grealish, mijlocașul în vârstă de 24 de ani al lui Aston Villa, a fost faultat în acest sezon de Premier League de 140 de ori, cel mai mare număr de faulturi încasate de un singur jucător de când această statistică a fost începută, în urmă cu 22 de ani. Mai mult, Aston Villa mare are opt meciuri de disputat în acest sezon, fapt care-i "oferă" lui Grealish mai multe șanse să fie atacat pe teren.
În acest sens, Dean Smith, antrenorul celor de la Aston Villa, cere mai multă preotecție pentru jucătorul lui. Smith spune că Grealish a fost din nou ținta adversarilor în meciul cu Chelsea de duminică, meci pierdut cu 2-1 de echipa sa. În urma acestei înfrângeri, Aston Villa a rămas în zona retrogradării, pe locul 19, cu doar 26 de puncte câștigate.

Jack Grealish, cel mai faultat jucător din Premier League din ultimii 22 de ani

Premier League
Grealish, despre presiunea transferului la Man City: "Este mult mai greu decât mă așteptam să fie"
25/12/2021 LA 11:24
Grealish deține supremația când vine vorba de faulturi. El este urmat de atacantul lui Crystal Palace, Wilfired Zaha, care a fost faultat de 98 de ori în acest sezon. Antrenorul lui Villa, Dean Smith, vrea protecție pe teren pentru jucătorul lui: “Jack poartă o țină pe el tot timpul, a fost faultat de 50 de ori mai mult decât oricine altcineva. Cel mai surprinzător lucru este că doar cinci cartonașe au fost acordate pentru toate acele 140 de faulturi. Jack nu poate face nimic în afară de a încerca să aibă controlul jocului. Probabil că oficialii trebuie să-i ofere mai multă protecție. Are vânătăi peste tot, dar iubește fotbalul și iubește Aston Villa. Va continua, sunt sigur”.

Programul transmisiunilor din Premier League, pe Eurosport 1

https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Premier League
"Cade doar dacă vede o umbră!" Atac dur la adresa celui mai scump transfer din Premier League
01/10/2021 LA 14:37
Premier League
Reacția dură a lui Grealish după ce a fost numit arogant: "Nu înțelegi ce se întâmplă în fotbal!"
04/09/2021 LA 11:31