Manchester United a încercat pe toate căile în vara trecută să îl transfere pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, dar clubul german nu a lăsat deloc la preț și internaționalul englez a rămas în Bundesliga.
Toate indiciile arătau că negocierile vor reîncepe în această vară, dar Sancho nu a mai avut un sezon la fel de strălucit precum precedentul, iar United nu mai pare atât de hotărâtă să cheltuie o sumă uriașă pentru transferul său.
"Diavolii" au oferit înaintea acestui sezon în jur de 100 de milioane de € pentru englez, dar Dortmund ar fi vrut mai mult. Probabil că clubul de pe Signal Iduna Park ar accepta acum o asemenea ofertă, dar nu e sigur că aceasta va mai veni, deoarece au apărut zvonuri că United a găsit o alternativă mult mai ieftină.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Citește și: JUCĂTORUL CARE S-A HOTĂRÂT SĂ PLECE DE LA MANCHESTER UNITED: SOLSKJAER NU L-A VRUT NICIODATĂ LA CLUB
https://i.eurosport.com/2021/01/06/2966181.jpg

Manchester United e interesată de Pedro Goncalves

The Telegraph scrie că United l-ar putea cumpăra pe Pedro Goncalves, un portughez de numai 22 de ani care a impresionat în acest sezon la Sporting Lisabona. Acesta a marcat de 15 ori în cele 21 de meciuri jucate în campionat și a atras deja privirile marilor cluburi.
Pe lângă potențialul pe care l-a arătat, Goncalves este și mult mai ieftin decât Sancho. Internaționalul portughez de tineret are o clauză de reziliere de 55 de milioane de €.
Man United ar putea avea întâietate pentru transferul lui Goncalves, știută fiind relația foarte bună dintre cele 2 cluburi. Ultimul transfer pe această filieră a fost cel al lui Bruno Fernandes din iarna anului trecut, care s-a dovedit unul foarte inspirat. De altfel, de-a lungul timpului Sporting a cedat și alți jucători importanți la Manchester United, precum Cristiano Ronaldo, Luis Nani sau Marcos Rojo.
Sursa citată notează însă că decizia finală îi va aparține lui Ole Gunnar Solskjaer, dar problemele financiare cu care se confruntă clubul de pe Old Trafford ar putea determina renunțarea la ideea transferului lui Sancho și orientarea către acest portughez care poate avea un viitor strălucit.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Premier League
S-a răzgândit: nu îl mai vrea cu orice preț pe Kane, la United. Marele pariu al lui Pochettino
14/02/2022 LA 09:29