Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jadon Sancho rămâne la Dortmund. Nemții au refuzat încă o ofertă uriașă de la Manchester United

Nicu Savin

Publicat 30/09/2020 la 11:04 GMT+3

Sky Sports scrie că Manchester United a înaintat o nouă ofertă Borussiei Dortmund pentru Jadon Sancho, dar că și aceasta a fost refuzată de șefii echipei germane. Conform sursei citate, ultima sumă oferită de "diavoli" a fost de 100 de milioane de €, dar, așa cum a anunțat președintele Borussiei cu ceva timp în urmă, Sancho nu va pleca de la Dortmund pentru mai puțin de 110 milioane de €.

Jadon Sancho va rămâne încă un sezon la Borussia Dortmund, după ce clubul german a refuzat o nouă ofertă de la Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a încercat pe toate căile să-l transfere pe Jadon Sancho în această perioadă de mercato, dar clubul german a refuzat ofertă după ofertă și până la urmă starul englez va continua cel puțin un an pe Westfalenstadion.
Inițial, United a oferit în jur de 80 de milioane de € pentru internaționalul englez, dar oferta a fost refuzată din start. Ulterior, aceasta a mai crescut și s-a ajuns până la 100 de milioane de €, dar nici această sumă nu i-a înduplecat pe oficialii "galben-negrilor", care solicită 110 milioane de €.
Pe tot parcursul acestor negocieri, board-ul de pe Old Trafford a sperat că nemții vor ceda în cele din urmă, mai ales în contextul în care bugetul clubului german a avut cu siguranță de suferit din cauza problemelor generate de pandemia de coronavirus, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Borussia Dortmund "ține cu dinții" de Jadon Sancho

Șefii Borussiei au afirmat în repetate rânduri că dacă nu vor obține suma cerută nu va fi nicio problemă, iar Sancho va rămâne în continuare la club, acest lucru fiind și pe placul fanilor, dar garantând și o mai mare forță a echipei.
Mai sunt câteva zile până pe 5 octombrie, ultima zi în care se mai pot perfecta transferuri în campionatele importante din Europa, iar șansele ca Man United să mai ajungă la un acord cu Borussia Dortmund sunt tot mai mici.
De altfel, toate datele care au survenit de la clubul german în ultima vreme au indicat că Sancho va continua la Dortmund. Ieri, căpitanul "galben-negrilor", Marco Reus, a declarat că starul englez va mai rămâne la echipă cel puțin un an, iar acest lucru este fără îndoailă un avantaj imens pentru Borussia.
Sancho a avut un debut de sezon excelent, marcând un gol și dând 2 assist-uri în victoria cu 3-0 împotriva Borussiei Monchengladbach, dar apoi a fost destul de șters, la fel ca întreaga echipă, în deplasarea de la Augsburg, unde Borussia a pierdut cu 2-0.
În sezonul trecut, Sancho a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "galben-negrilor", înscriind 20 de goluri și dând 20 de pase decisive în cele 44 de meciuri jucate în toate competițiile.
În schimb, Manchester United a debutat dezastruos în noul sezon din Premier League, fiind învinsă pe teren propriu de Crystal Palace cu 3-1. "Diavolii" au obținut totuși primele puncte ale sezonului pe terenul lui Brighton, într-un meci cu un final incredibil, în care arbitrul a dictat un penalty după ce a fluierat finalul jocului. United va juca din nou cu Brighton în Cupa Ligii, chiar în această seară, iar apoi va întâlni Tottenham pe teren propriu, în derby-ul etapei a 4-a din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo