Manchester United a fost extrem de aproape de a-l transfera pe Sancho în vara trecută, dar prețul cerut de Borussia Dortmund (110 milioane de £) a fost considerat prea mare și atacantul a rămas în Bundesliga.
Internaționalul englez de 21 de ani a avut o primă parte de sezon nu tocmai grozavă, dar pe final a revenit la forma de anul trecut, astfel că interesul "diavolilor" a reapărut, mai ales că Dortmund este dispusă să-și reducă pretențiile financiare.

Jadon Sancho, mai aproape de Chelsea decât de Man United

Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Însă nu doar United dorește transferul lui Sancho. Daily Mail scrie că Chelsea a intrat pe fir, Thomas Tuchel fiind un mare admirator al englezului. Conform ultimelor informații din presa britanică, Roman Abramovich este gata să ofere 80 de milioane de £ pentru Sancho, Chelsea fiind astfel în "pole-position" pentru transfer.
Dortmund ar vrea în jur de 90 de milioane de £ în schimbul fotbalistului, care mai are contract cu gruparea de pe Signal Iduna Park până în 2023. Speranțele nemților de a obține o sumă cât mai mare se leagă de evoluția lui Sancho la EURO. Atacantul va face parte aproape sigur din echipa lui Southgate la turneul final, iar o prestație bună acolo ar determina viitorul său club să bage mâna mai adânc în buzunar pentru transfer.
Sancho a fost crescut de Watford, dar a ajuns la o vârstă fragedă la Academia lui Mancehster City. Când a ajuns pe Etihad, Guardiola l-a ignorat total pe Sancho, astfel că acesta a decis să plece la Dortmund, club recunoscut pentru creditul pe care îl oferă tinerilor. În Bundesliga, englezul efectiv a explodat, iar acum este printre cei mai curtați fotbaliști din lume.
În sezonul precedent, Sancho a marcat 20 de goluri și a dat 20 de assist-uri în 44 de partide. În acest sezon, cifrele atacantului sunt asemănătoare: 16 goluri și 21 de pase decisive în 37 de partide, astfel că oficialii lui Dortmund își freacă mâinile de bucurie, fiind conștienți că pot obține o sumă record pentru club din vânzarea englezului.
Premier League
Klopp, precaut înaintea duelului cu United! Neamțul vede o amenințare în echipa de pe Old Trafford
19/04/2022 LA 08:10
Premier League
S-a răzgândit: nu îl mai vrea cu orice preț pe Kane, la United. Marele pariu al lui Pochettino
14/02/2022 LA 09:29