Manchester United a fost extrem de aproape de a-l transfera pe Sancho în vara trecută, dar prețul cerut de Borussia Dortmund (110 milioane de £) a fost considerat prea mare și atacantul a rămas în Bundesliga.
Internaționalul englez de 21 de ani a avut o primă parte de sezon nu tocmai grozavă, dar pe final a revenit la forma de anul trecut, astfel că interesul "diavolilor" a reapărut, mai ales că Dortmund este dispusă să-și reducă pretențiile financiare.

Jadon Sancho, mai aproape de Chelsea decât de Man United

Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 4 ORE
Însă nu doar United dorește transferul lui Sancho. Daily Mail scrie că Chelsea a intrat pe fir, Thomas Tuchel fiind un mare admirator al englezului. Conform ultimelor informații din presa britanică, Roman Abramovich este gata să ofere 80 de milioane de £ pentru Sancho, Chelsea fiind astfel în "pole-position" pentru transfer.
Dortmund ar vrea în jur de 90 de milioane de £ în schimbul fotbalistului, care mai are contract cu gruparea de pe Signal Iduna Park până în 2023. Speranțele nemților de a obține o sumă cât mai mare se leagă de evoluția lui Sancho la EURO. Atacantul va face parte aproape sigur din echipa lui Southgate la turneul final, iar o prestație bună acolo ar determina viitorul său club să bage mâna mai adânc în buzunar pentru transfer.
Sancho a fost crescut de Watford, dar a ajuns la o vârstă fragedă la Academia lui Mancehster City. Când a ajuns pe Etihad, Guardiola l-a ignorat total pe Sancho, astfel că acesta a decis să plece la Dortmund, club recunoscut pentru creditul pe care îl oferă tinerilor. În Bundesliga, englezul efectiv a explodat, iar acum este printre cei mai curtați fotbaliști din lume.
În sezonul precedent, Sancho a marcat 20 de goluri și a dat 20 de assist-uri în 44 de partide. În acest sezon, cifrele atacantului sunt asemănătoare: 16 goluri și 21 de pase decisive în 37 de partide, astfel că oficialii lui Dortmund își freacă mâinile de bucurie, fiind conștienți că pot obține o sumă record pentru club din vânzarea englezului.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 10 ORE
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
IERI LA 06:03