Milner a avut ocazia să fie martor într-o carieră de 17 ani la șase cluburi la numeroase discursuri ale antrenorilor. Drept urmare, englezul știe ce funcționează și ce nu pentru a scoate ce e mai bun din fiecare fotbalist. Milner consideră că actualul său antrenor de la Liverpool, Jurgen Klopp, reușește să își motiveze jucătorii.
”Cel mai important lucru la manager este faptul că este sincer. Nu are o personalitate în fața camerei iar apoi este complet diferit cu jucătorii”, a declarat Milner.
Este sincer cu jucătorii și trăiește la maximum fiecare moment. Când e pe margine, sare, își dorește să fie acolo. Energia aceasta este foarte importantă pentru noi când trecem prin momente dificile
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 20 ORE
”Pare mereu să ia deciziile bune, știe când să consoleze după un meci. Dacă nu am jucat bine, știe ce să spună la pauză – dacă ai nevoie să fie mai dur cu tine, va face și asta. Pare să judece corect aceste situații”, consideră Milner.
https://i.eurosport.com/2019/05/08/2582138.jpg
Deși nu are în plan să se retragă prea curând, Milner se aproapie ușor de sfârșitul unei cariere memorabile în Premier League. Totuși, englezul insistă că găsește noi lucruri pe care le poate îmbunătăți.
”Cred că am fost norocos să joc mult timp și să fiu alături de niște jucători minunați și manageri foarte buni, dar în fiecare zi în care ieși pe teren poți să înveți ceva. Poate că rolul meu este acum mai mult să ajut tinerii. Dar pot învăța de la coechipierii mei și de la manager”, a afirmat Milner.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM O ZI
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06